Ålderskris?

Är det ett ålderstecken när man börjar gilla den där brandgula övergången till orange och köper Le Creuset prylar? Vad tror ni?

I alla fall på diskbänken nya och tåler sjukt varm temperatur (bara en sån sak). Tips på att får kryddväxterna att se lite ståtligare ut är att binda ett band runt dem.

Ja det var liksom det – mer en fundering om det är ett form av ålderskris – den där brandgulaoranga krukan?

 

[insert]kryddor[/insert]

2 Comments

 1. EmmaS 1 maj, 2015at20:34

  Ha, ha… om det stannar vid krukan, ska du nog inte vara så orolig. Jag tycker att man ska bejaka allt som är bra med alla olika åldrar!

  Det som är mindre bra är om man börjar noja över sin ålder. Det gör jag ibland, särskilt när det kommer till träning (som du vet).

  Värst var det när SATS Sveavägen skulle öppna, och försäljaren på gatan automatiskt sa “vi har barnpassning, också”. Sedan tittade hon på mig och la snabbt till: “…om du har barnbarn”.

  “Barnbarn”…. jag har ju fortfarande skolbarn hemma! Vad trodde hon? Att jag var 70, bara för att jag inte såg ut som den i hennes ögon typiska SATS-kunden?

  Jag vet att du jobbar på SATS – och jag hade gärna gått på dina klasser – men efter det bemötandet var SATS inte längre ett alternativ.

  Nu går jag istället på mitt älskade SAGA, där instruktören, som är i min ålder, i dag skämtade: “alla som är under 50 måste hoppa på Burpees”.

  Då hoppade jag ännu mer, trots att jag faktiskt fyllt 50. DET kan man nog kalla för åldersnoja…;-)

 2. Anna . P 2 maj, 2015at08:30

  Ähh, det kan jag aldrig tro! Jag har ju alltid gillat den där kulören! och gör det än… Bra prylar är alltid bra, och färg är trevligt! Det är värre när man är på Systemet och typ slänger fram körkortet även när de inte frågar efter ens leg längre… Pga det har jag nu slutat handla på Systemet

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *