Leende smittar – smitta en vän

Något av det bästa du kan ge en annan människa som kan förändra en hel dag,  är ett leende. Generellt tycker jag nog att framför allt Stockholm skrattar och ler lite för lite.

Jag samarbetar just nu med Philips och har möjlighet att få fler att vinna den grymma tandborsten som jag lottat ut tidigare.

Just nu kör Philips Sonicare en kampanj som heter #smilesharing och går ut på att sprida leenden för att bidra till ett gladare och friskare Sverige. Du tävlar samtidigt om bäst-i-test-tandborsten Philips Sonicare DiamondClean. #Smilesharing består av totalt tolv tematävlingar och du deltar genom att posta ditt leende på Instagram och tagga bilden med temats hashtag, bilderna kommer sedan att sättas ihop till en kalender för 2014.

Så här gör du för att tävla

Posta en bild på Instagram med ditt härligaste leende och tagga bilden med #smilesharing06 (temat är flirtiga leende). Du måste ha en öppen Instagram-profil för att kunna delta och får endast använda dina egna bilder. Tagga mig med så klart.

Jag kommer i slutet av veckan välja mina tre favoritleende, av de tre väljer Philips ut sin favorit som vinner en Philips Sonicare.  

 

 

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *