Årets bästa lista

Det har florerat lite olika listor här och var på bloggar. Jag vet att Sara gjorde en Årets bästa – och nu gör jag en med.

Årets bästa sko:

Jag måste nog välja Nike+ Zoom Elite. Borta från skohyllan ett tag och sedan återinförd i en ny uppdaterad och bättre version. Skon är fantastisk. För neutral fot. Grym löparkänsla och inte alls svampig.

Som stolt nummer två kommer Nike+ Lunar Spider – lättviktare och tävlingssko. Kysser alsfalten i varje steg.

Årets bästa träningströja:

De långärmade Nike Pro tröjorna.

Årets bästa inomhusbyxor:

Jag har ett par gamla grå mjukisbrallor från Nike, som jag köpte på THE NIKE BLAST för säkert 4-5 år sedan. I midjan är en bred resår som man kan vika ned. Benen är avsmalnande nere vid foten. Jag älskar dem.

Årets bästa tights:

De leopardmönstrade med infällt nät nere vid foten. Nike Sportswear.  Sitter kompromisslöst bra.

Årets bästa liniment:

Linnex – lika avskyvärt som härligt.

Årets bästa mat:

Allt som är lyckligt. Kött från glada djur, ekologiska grönsaker och mat tillagad med kärlek.

Årets bästa träningsbok:

Ärligt – jag vet inte om det finns en komplett bra sådan. Jag är inte övertygad än. Jag vill ha en bok som ger mig mer. Mer både på insidan och utsidan samt fyller på med mer kunskap.

Årets bästa träningstips:

Träna sådant som du vill. Som gör dig lycklig. Stressa inte över trender eller alla uppdateringar på Facebook. Fyll din tid med sådant som gör dig glad under tiden du tränar och inte bara efteråt när du landat i soffan.

 

årets bästa lista

3 Comments

 1. Jörgen 13 december, 2012at20:00

  Du gillar Nike eller? ;-)

  Har du läst “A life without limits” Den mest inspirerande bok jag läst i år. Chrissie Weelington rocks!

 2. Användarens profilbild jessica 13 december, 2012at20:25

  Jag är sponsrad av Nike och med i Nikes Master Trainers team :) Så visst, jag gillar Nike. Taaaack för boktipset! Ska genast kolla!

 3. Sanna 13 december, 2012at22:23

  Vilket bra ledord för bra mat. Klockrent!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *