Lista om träning

Gillar ju listor och tycker att den här listan som ursprungligen kommer från Sara, får sparka igång helgen. Sno den du med!

Den här träningen längtar jag efter just nu:

Jag vill köra höstpass på min nya Era som borde komma närsom. Längtar så efter att skratta i kapp med löven som faller från träden. Längtar efter skidåkning med. Blev inte så mycket av det förra säsongen – första säsongen på flera år som jag inte åkte mycket skidor.

…men det här  står mig upp i halsen:

Alltså träning som bara handlar om utseende och inte prestation. Vakna tjejer och killar – i slutändan spelar det ingen roll faktiskt om du inte kan använda din kropp till att leva fullt ut och vara lycklig samtidigt.

Det här träningsplagget är min favorit just nu:

Åh – välja en grej är så himla himla svårt –  men det måste vara i alla fall den nya Nike Hyperwarm och de här – bästa löpartightsen just nu på marknaden när det kommer till passform, och ja, de här med – bästa crossfit skon, bästa gymskon.

Det här skulle jag verkligen behöva träna mer:

Redcord – ni vet de där röda snörena. Jag har hittar mina svagheter där – svart på vitt. Jag gillar inte, ärligt talat, att träna det jag suger på.  Därför bör jag verkligen göra det. Och med Redcord kan jag bara göra så allt jag gör blir ännu bättre. Kan liksom avancera hela tiden till en ny nivå OCH det bästa är att jag och Access Rehab ska se till att både jag och DU kan träna Redcord i vinter! Vad säger ni om det?! Sjukt pepp på det!

Den här känner jag mig stark i/på:

Jag uthållig som en oxe. Och jag är stark. Tokigt stark i bålen. Och marklyft är min favoritgrej just nu.

Just nu stör jag mig på de här i träningsväg:

Självutnämnda experter som inte riktigt har koll på vad de förmedlar.

En träningstrend jag tror, eller hoppas, kommer gå över är:

Sådant som handlar om kortsiktiga lösningar och tappar fokus på träningsglädje och hållbarhet.

Det här har jag en tendens att prioritera bort:

Prehab – tyvärr.

Jag står inte ut med:

Socialflöden som ska vara hälsosamma men peppras av hud.

Skulle jag bara få träna en sak i resten av mitt liv så skulle det vara:

Något där jag får vara ute i timmar.

Det allra tråkigaste med att träna är att:

Att ta hand om tvätten efteråt.

Kommande vecka lovar jag mig själv att:

Att köra redcord – såklart, med tanke på mitt resonemang ovan.

 

oktober-6

5 Comments

 1. Camilla Lind 24 oktober, 2015at08:05

  Kul lista och bra tankar! Jag är också så jäkla trött på hud i sociala medier. Pumpade rumpor som inte har ett dugg med hälsa att göra.
  Snor listan också :-)
  Ha en fin lördag!

 2. Anna 24 oktober, 2015at13:25

  Listor är kul. Jag har också gjort en variant på den listan :)

 3. Användarens profilbild jessica 24 oktober, 2015at20:18

  Åh ska genast in o kika!

 4. Användarens profilbild jessica 24 oktober, 2015at20:19

  Ja det är lite lätt utmattande! Kul med din lista måste in och läsa!

 5. the B-ROOM 28 oktober, 2015at08:48

  Skulle kunna vara min lista. Håller med dig 100%. <3

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *