Livet på en pinne

Packa upp, packa om och packa ner. Packa upp igen.  Mot Göteborg, underbara Mo och InCycles vassaste vidareutbildning “The Challenge”. I eftermiddag sparkar vi igång.

I går kände jag mig som värsta globetrottern. Och värsta 08:an eller den där sjukt stressade och fullbokade storstadsbon, som försöker klämma in ett träningspass på wattbiken. Nästan så jag skrattade åt mig själv. Eller det gjorde jag ju. Jag satt och försökte styra det sista inför She Rides träff igår kväll på wattbiken via facebookchatten samtidigt som jag värmde upp. Brottades med en lerig cykel i duschen. Ställde den till sidan och gick in i den gång på gång när jag var nyduschad. Sprang med andra ord ut från toan i princip lortigare än innan.

Livet på en pinne just nu – speglas vackert i badrumsskåpet med Muc-Off och lite andra produkter.

 

 

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *