Livets kontraster

Idag har jag suttit och lyssnat på ljudet från studentflak – som letat sig in genom våra kontorsfönster. Minns ni det där, när man tog studenten och inte riktigt fattade grejen med vad som var framöver. Ganska konstigt att tänka tillbaka nu – så här några (många!) härliga år senare. Det var typ då någon gång jag satte mig på en spinningcykel för första gången, flyttade norrut och började instruera – på IKSU i Umeå. Jag tror jag tatuerade in en sol på underarmen och en drake på höften. Den där draken har under åren tatuerats över.

Hade absolut ingen aning om att jag skulle börja cykla, eller utbilda mig till AD. Jag köpte min första egen hund och stora kärlek, Zorro.

Hundar alltså, älskar dem så förbaskat gränslöst. Min spanska gatuhund Rambo fyller förmodligen 16 år nu, lite skruttig men pigg och stark.

I helgen förresten, köra många av alla underbara She Ridesianer Tjejvättern och Halvvättern. Vilken grej och vilka underbara tjejer. Måste beundra den urkraft som bor i er.

Jag själv laddar för lopp. På söndag står jag på startlinjen i Lida.

Imorrn ska jag pollinera vattenmeloner. Livets kontraster alltså.

 

2 Comments

  1. Amira 10 juni, 2017at07:33

    Time flies! Hoppas du får ett riktigt roligt race ute på Lida. Vi kommer ALLA heja på dig från Motala! Heja, Heja!!! När dom där rackarns vattenmelonerna kommit upp tycker jag vi ska skördeparty, Om inte vovvarna har hunnit före vill säga☺️Återigen may the power be with you på Söndag??✨?? Vi kommer trampa HV starkt, snyggt, elegant och säkert???‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️???

  2. Maja 11 juni, 2017at22:54

    Jessica! Du peppar så mycket med dina ord och bilder, vill bara ha mer och mer. Till hösten ska jag mest troligt börja instruera cykel på iksu, det händer massor här uppe! Och en del av att jag kommer att våga är efter att ha läst om din resa i livet och om din utstrålning och pepp.

    Förresten, kan du inte lägga upp bilder på dina tatueringar? Tycker dom verkar jättefina!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *