4 Comments

 1. Anna 25 mars, 2013at07:18

  Borough market – gissar att du skulle gilla det! http://www.boroughmarket.org.uk/ Öppet för lunch fram till tors, marknad tors-sön.
  Annars är jag lite kär i kvarteren kring Soho. Där får man både Regent Street och smågatorna vid sidan av. Ligger många bra lunchställen där, bland annat några mer hälsosamma på Beak street. Sen såg jag det här – nytt och förmodligen superbra: http://www.timeout.com/london/restaurants/koya

  Ha en grym resa!!

 2. Sanne 25 mars, 2013at07:39

  Niketown! Ligger precis vid tunnelbanestoppet Oxford Circus. Flera våningar med ALLT! Galet fint, väl värt ett besök=)

 3. Josefine 25 mars, 2013at08:26

  Som Londonbo borde jag väl komma med massa coola rekommendationer här… men mitt ultimata smultronställe i London är BOOM! Cycle i Shoreditch, helt dedikerat till inomhuscykling!

  PS Jag hoppas du har varma kläder med dig, här har de snöat de senaste dagarna och när jag tittar ut genom fönstret nu ser jag även nu lite snöflingor dala….

 4. Elin 25 mars, 2013at08:40

  Ja, klart du ska in på Niketown!
  När du ändå är i krokarna är det maffiga varuhuset Liberty värt ett besök, jag brukar gå in där och bara titta på allt vackert. (http://www.liberty.co.uk/store_details/article/fcp-content)
  Gillar du böcker är Waterstones på 203-206 Piccadilly värt ett besök, fem våningar med många olika avdelningar och sköna fåtöljer att slå sig ned i. (http://www.waterstones.com/waterstonesweb/displayFindBranch.do)
  Sen har Lulemoon en butik också, har inte varit där men är nyfiken på den http://info.lululemon.co.uk/london/london
  Sist men inte minst, haka på folk som ska till puben och ta en öl och bara var. Har tyvärr dålig koll på exakta ställen då sambon drog med mig då han bodde och jobbade där. Behövde inte tänka så mycket då :)
  Ha en fantastisk vistelse i London!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *