Löparkläder för regn och kyla

Jag älskar att springa i regn och rusk. Precis som Sara. Det är en ganska oslagbar känsla när hela naturen andas rakt in i  lungorna. När kinderna blir röda och fuktiga av regn. Eller det där belåtna, nöjda leendet uppkrupen i soffan efteråt.

 

Mina absoluta favoriter när temperaturen ligger nära 0° och det blåser samt regnar är:

1. Nike Element Shield tights. Förstärkta på framsidalår för att avvisa vatten och vind.

2. Nike Element shield Max- Running Jacket. Så där finurlig med en inbyggd “halsduk” som du kan dra upp för att skydda ansikte och hals. Förlängda m j u k a muddar med hål för tummen. Vattenavvisande. Vindtät.

3. Mössa – med ull. Varm lätt och andas. Minus för att den saknar hål för hästsvansen som de utan ull har.

4. Nike Flyknit – jag har dem inte, men vill ha dem. Min drömsko. Jag har provat den och den är sanslöst enastående.

5. Nikes kollektion med ull. Galet varm och klarar det mesta. Jag som är varm kan inte ha den under en jacka just nu utan får vänta till minusgrader.

6. Bästa vantarna – i butik just nu.

7. Nike Pro Sport Bra – min favorit alla gånger.

 

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *