Löpning 0630, 10 km, check!

Idag släpade jag mig upp ur sängen 0630 och kastade mig ut på en löprunda runt Kungsholmen i sällskap av min vän Christoffer. Tjurskalliga som vi båda är och fascinerade av att möta fler likasinnade, trotsade vi regnet och avverkade 10 km. 0ed för lite sömn i kroppen har jag däckat i soffan med en tallrik “Acai-gröt”, egen juice och en kanna kaffe och avverkar senaste avsnittet på Desperate Housewives.

Jag gillar faktiskt att springa i regn och gillar framförallt känslan efteråt.

Nu ska jag krypa under filten en stund till och sedan förbereda för eftermiddagens klasser.

2 Comments

  1. Mikkan 27 oktober, 2009at10:42

    Fasen vad grymt! Rätt skönt att springa när det duggar tycker jag, om man har lätta funktionsplagg på som inte blir nedtyngda och kalla. Jag bor ju på Kungsholmen, borde testa att springa runt kanske, norr Mälarstrandsidan är ju iaf väkldigt vacker, där går jag morgon-PW dagligen.

  2. Linda 27 oktober, 2009at10:59

    Shit va duktig du är! Jag kan säga dig att det var lääänge sen jag haft sådan träningsvärk som efter lördagsen BP och BB… herregud… jag har nästan gråtit de senaste två morgnarna haha. Men idag är det bättre så ikväll blir det nog en löprunda. Jag pallar inte springa på morgonen så det får vänta tills ikväll. Ha en bra dag sötnos!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *