Idag släpade jag mig upp ur sängen 0630 och kastade mig ut på en löprunda runt Kungsholmen i sällskap av min vän Christoffer. Tjurskalliga som vi båda är och fascinerade av att möta fler likasinnade, trotsade vi regnet och avverkade 10 km. 0ed för lite sömn i kroppen har jag däckat i soffan med en tallrik “Acai-gröt”, egen juice och en kanna kaffe och avverkar senaste avsnittet på Desperate Housewives.

Jag gillar faktiskt att springa i regn och gillar framförallt känslan efteråt.

Nu ska jag krypa under filten en stund till och sedan förbereda för eftermiddagens klasser.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center