Löpning, kärlek & kisspauser

Words by

På hemmaplan denna helgen och jag försöker krama ur varje sekund av den och göra det till det bästa. Vi har inkvarterat Åsa och Victor hos oss för att få det bästa av två världar – vänskap och träning.

Jag och Åsa hade planerat att springa intervaller i Hellas och första bilden nedan är precis innan vi gav oss iväg för att värma upp, fortfarande fast beslutsamma vid att springa intervaller. Här bör det noteras att jag enbart sprungit på andra sidan vägen av pakeringen, dvs där de lite längre och fantastisk välmarkerade slingorna går. Jag var fullkomlgt övertygad, och intalade även Åsa det, att vi skulle hitta runt på den kortare slingan intill sjön.

Det visade sig att vi inte gjorde det. Vi sprang vilse och hamnade på andra sidan sjön och fick köra mer bergsbestigning än löpning mellan varven. Vi skrattade så att jag var tvungen att stanna och kissa bakom en buske.

Det blev inga intervaller, det blev styrkeuthållighet för fotleder, hjärtat och själen i ett underbart terrängpass och sedan lite träning i utegymmet.

11 Comments

 • Helena

  Åh vad härligt! Fina ni! <3

 • Helle

  Det ser ut som att ni hade kul iaf! :)

  Vad är det för fina Nike-skor du och Åsa har på er förresten? Kram!

 • pilla

  Ser iaf grymt härligt och kul ut!

 • jessica

  Helena: <3
  Helle: jag springer i Nike Lunar Elite & Åsa i Nike LunarGlide. Vi hade jätte kul.
  Pilla: <3

 • Helle

  Tack Jessica! Letar efter nya snygga löparskor nämligen. Springer i Asics Gel Kayano 17 men de är söndriga i hälen (insidan)! Så köpte jag Nike Free 3.0, men man skall tydligen ha dom som komplement till sina vanliga skor förstod jag i efterhand (typiskt!) så nu är jag på jakt igen. :)

 • jessica

  Helle, jag tror du gillar eliten. Pronerar du? Neutral?
  Freen är underbar men som sagt det är ett komplement.

 • Helle

  Jag pronerar lite, så har haft skor för det innan men är lite kluven. Tänker att istället för att anpassa skorna efter något felaktigt fotnedsättning, borde man inte försöka träna sig själv att springa rätt? Men jag vet inte. :) Är Elite för neutralt eller pronerande fotsteg?

 • Jessica

  Jag är neutral mot supination och springer med Elite som är neutral.

 • Helle

  Ok! Tack för infon!

 • Fru Vängbo

  Har inte du gps i telefonen? Haha;) Jag har något minne av en skidtur som också gick vilse. Tack kära vän för att du alltid får mig att skratta. Puss

 • StepUp 2 Fitness

  Ni ser ut att ha haft kul. Och vilket härligt utegym, det hade jag gärna velat ha i min stad :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us