På hemmaplan denna helgen och jag försöker krama ur varje sekund av den och göra det till det bästa. Vi har inkvarterat Åsa och Victor hos oss för att få det bästa av två världar – vänskap och träning.

Jag och Åsa hade planerat att springa intervaller i Hellas och första bilden nedan är precis innan vi gav oss iväg för att värma upp, fortfarande fast beslutsamma vid att springa intervaller. Här bör det noteras att jag enbart sprungit på andra sidan vägen av pakeringen, dvs där de lite längre och fantastisk välmarkerade slingorna går. Jag var fullkomlgt övertygad, och intalade även Åsa det, att vi skulle hitta runt på den kortare slingan intill sjön.

Det visade sig att vi inte gjorde det. Vi sprang vilse och hamnade på andra sidan sjön och fick köra mer bergsbestigning än löpning mellan varven. Vi skrattade så att jag var tvungen att stanna och kissa bakom en buske.

Det blev inga intervaller, det blev styrkeuthållighet för fotleder, hjärtat och själen i ett underbart terrängpass och sedan lite träning i utegymmet.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center