Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Löpning och allt det du vill veta

Senast uppdaterad:

Det är många som vill ha konkreta träningstips för löpning. Och jag har lovat att ge dem. Dessutom kommer jag tillsammans med Åsa och Jonna, som är Nike Run Leaders, köra ett pass i veckan ihop. Det passet tänkte jag dela med mig av här inne. Vad vill ni veta? Fråga!

 

0
 1. Galet kul med ett pass till! Vilken dag?
  Mina fötter undrar om man kan träna bort överpronation?

 2. Jag skulle gärna vilja ha lite generella tekniktips, typ “det här gör nästan alla nybörjare fel på”. Sedan vore det kul med tips mot ömma benhinnor… och kanske hur man börjar springa, alltså hur man kommer igång från att inte ha sprungit alls. :-)

 3. Ville fråga samma sak som Ida! Styrkeövningar för bättre löpning?

 4. Intervall-träningsupplägg för en snabbare mil! (För mig är målet 45 min)

 5. Ett intervallpass och ett distanspass i lugnt tempo har jag snappat upp att man ska köra men hur ska resten av löpträningen se ut? Korta snabba pass? Vad är egentligen kort? Lite uppläggstips helt enkelt. Det hade varit bra.

 6. Bra löpskolningsövningar!! Jag, precis som många andra, håller på och ser över mitt löpsteg och behöver fler bra övningar för att öva upp teknik, styrka och rörlighet. I stil med 100UPs och bra teknik-, rörlighets- och styrkeövningar

 7. Var på foten ska man springa… tja inte på ovansidan såklart men :)
  För skulle man rulla fram på foten.. hur ska man tänka?
  tack!
  //isalasueca

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Föregående
Måndagslista

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.