Lucka 17

Dags att öppna lucka 17 – innan klockan passerar midnatt. Där finns mineralsmink från Sheer Cover Studio. Mineralsmink som håller hela dagen, och vårdar din hy. Fritt från olja, parfym, färgämnen och talk samt passar alla hudtyper. Mineral Foundation, Sun-kissed Bronzing Minerals och Concealer & Britghten Trio ger dig en komplett strålande bas.

I kittet får du:

 • Sheer Cover Studio™ Perfect Shade Mineral Foundation
 • Sheer Cover® Studio Conceal & Brighten Trio
 • Sheer Cover® Studio Sun-kissed Bronzing Minerals

  Totalt värde: 557 kr

Du tävlar genom att kommentera med en motivering.

[insert]jessica3[/insert]
Total
0
Shares
Comments 19
 1. Har precis insett vilken skillnad det är med mineralsmink jämfört med “vanligt” smink- äntligen slipper jag att det kliar och blir

 2. Ojdå, bara halva kommentaren kom med… Blir rödflammigt i huden. Ett kit från sheer cover hade gjort både mig och huden glad!

 3. Bara sonen i år julklappar ska få
  men mammas sminkskåp bör fyllas på
  hur ska det gå
  när hon är kräsen som få
  och pengarna inte räcker till
  för att köpa de produkter hon vill?
  Därför hoppas hon vinna
  för att få känna sig som en elegant kvinna
  med sheer cover som bas
  kommer hennes hud må kalas

 4. Nästa år 40 (nej ingen fyrtioårskris)! …men jag trodde åtminstone att min finniga hy skulle försvinna tills dess :) Hoppas kanske att detta set kanske kan hjälpa till att få bättre hy!

 5. Satt o pratade med dottern om hur viktigt det är att att använda bra smink för att huden ska må så bra som möjligt. Hon höll med men tycker att det blir dyrt! Jag har lovat henne att hjälpa henne med att betala mellanskillnaden. Så detta paket hade ju varit suveränt att ge henne!

 6. Jag skulle vilja prova märket. Har använt endast mineralsmink de senaste 10 åren, men har alltid hållt mig till ett annat märke. Kanske skulle vara dags att våga prova något nytt?

 7. Min tonåriga dotter har redan blivit stor :-) Hon tänker mycket på hur hon klär sig och hur hon ser ut, suck…. Nu har hon börjat sminka sig också. Tyvärr kan jag inte stoppa utvecklingen men jag kan försöka styra valet av produkter. Jag vill att hon ska ha naturliga bra produkter som gör gott för både henne och miljön. Det vinner vi alla på!

 8. Jag har torr och känslig hud vilket leder till att jag sällan använder annat än mascara. Skulle detta märke vara hjälpmedels till att ansiktet inte ser ut som solbränd efter en kväll med mera smink på?

 9. Härliga produkter i fina förpackningar bringar alltid lite solsken i en annars gråtrist vardag eller sätter guldkant på förberedeserna inför ett speciellt tillfälle. Men det är kanske inte något man unnar sig själv så ofta, därför vore det en fin julklapp att få <3

 10. Detta vore en perfekt julklapp till mig själv då jag länge velat testa mineralsmink, men inte kommit mig för att byta än.

 11. Hej på dig tomtefar
  En liten önskan jag nu har
  Trött och glåmig utan glans
  Sömnen helt ur sin balans
  Lite hjälp att bli söt
  Snälla tomten- du får gröt!

 12. För att jag är modig och vågar föreläsa om min resa från utbrändhet till ultralöpare. Under resans gång har jag kastat SÅ mycket av min falska fasad och använder numera bara lite mineralpuder och mascara i stället för min gamla brutalsminkning med femtielva produkter. How’s that i kategorin motivering? :-)

 13. Att hålla igång med tre härliga små grabbar som väcker sin mamma redan halv sex. Sätter sina spår… Då räcker inte bara bra mat å träning utan det måste till lite smink

 14. Jag gillar egentligen inte att sminka mig, mest för att det känns så dumt att kleta en massa konstiga saker i ansiktet. Men ibland vill man ju göra sig lite extra fin, och då vore det ju suveränt med mineralsmink som faktiskt inte är så konstigt och som är snällt mot huden!

 15. Eftersom jag har problemhy och tyvärr inte trivs utan smink (trivdes toppen utan smink innan min hud blev som prickigkorv efter graviditet och amning!) så vill jag alltid ha naturligt smink, som andas och som känns ok att träna i. Så det vore toppen!

 16. Behöver man smink? Jaaaa! I alla fall just nu, jag är Mellansveriges glåmigaste och prickigaste person just nu. Med lite Sheer Cover i fejjan kanske jag kan lura mig själv och andra att jag faktiskt är snäppet piggare. Och om man tror på det, då blir det så :)
  Tjipp tjopp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Hjälp oss att vinna

Hjälp oss att vinna

Jag fick uppdrag att hjälpa grabbarna på Specialized Concept Store med deras

Next
She Rides kläder – shoppen är öppen

She Rides kläder – shoppen är öppen

Nu äntligen är den öppen!

You May Also Like