Dubbellucka – alltså extra mycket bakom den! Hur härligt är inte det! Vinmanarna till lucka 4-6 publiceras ikväll – så håll tummarna!

Lucka 8 & 9 – hej kroppen!

Du har varit min stöttepelare genom livet och jag är lite ledsen att jag inte uppskattat dig och faktiskt gett dig tillbaka lika mycket som du gett mig. Utan istället har jag ibland önskat att du var någon annans. Sorgligt det där, nu när jag ser tillbaka på hur himla mycket fint vi upplevt tillsammans. Hur vi kämpat i mot- och medvind. Hur du gång på gång växt med alla utmaningar jag kastat din väg och blivit starkare och uthålligare. Vilken grej egentligen!

Du har tagit mig genom 37 år och jag har ibland tittat på dig med ouppskattade blickar. Förlåt.

Jag har låtit mig påverkats av andra i min värdering av dig. Av ideal som inte gör dig eller mig rättvisa och jag är ledsen för det.

Jag är glad att jag idag uppskattar dig och inte värderar dig efter normer som inte gör någon kvinna starkare eller lyckligare. Men tycker det är sorgligt att det tog så lång tid och så många tankevurpor innan vi stod här hand i hand. På riktigt.

Du kroppen, vad bra du är. Tack för att ditt hjärta, ben och lungor gör mig urstark. För att du ibland säger till mig när det är dags att ta det lugnt och huvudet vill mer. Att du kan springa, cykla, dansa (även om jag inte alltid tycker att vi gör det där så bra).

Vi har så himla många äventyr kvar tillsammans och jag lovar – att verkligen aldrig tänka nedlåtande om dig igen. Verkligen. Jag vet att det börjar där. Att jag är snäll i mina tankar om vad vi kan göra tillsammans. En snäll tanke till dig och vi kan göra underverk.

Lucka 8 & 9 Vinstregn!

Air Max Thea (gröna) &  Nike Race Long Sleeve (köpartröja) samt Nike Pro Classic Sports Bra. Vill du vinna – kommentera med din storlek!

 

Lucka 8 & 9

Du hinner träna – en kortis i alla fall. Vet du inte vad du ska köra? Under “Get Focused” i N+TC appen finns det korta pass på 10-15 min som du lätt kan klämma in.

 

kroppen

94 Comments

 • Lina Blinke

  39 och S :-)
  Älskar dina bra texter, du skriver så bra! ??

 • Jessica Sundberg

  Klart jag vill vinna i strlk small! Dina inlägg och tävlingar är inspirerande och bäst!

 • Ida

  Tack för påminnelsen om att visa kroppen uppskattning och tacksamhet! Är så himla lätt att rynka på näsan när kroppen inte svarar som den ska istället för att vara tacksam för att man behöver lite extra vila.
  38,5 och XS skulle passa bra.

 • LindaKW

  Precis så. Varför ska vi alltid se våra kroppar på ett självkritiskt sätt. Att förstå hur mycket kroppen klarar av – det är magiskt. Inte minst nu under min tredje, och definitivt sista, graviditet. Känna det lilla livet som växer där inne och sedan se på mina stora barn som växer upp för snabbt, men som också en gång i tiden växte där inne – som min kropp såg till att ta väl hand om under den korta tiden.
  Med och tävlar om både skor och sport-bh, strl 38,5 och M -> välbehövligt till vårens barnvagnspromenader!

 • Charlotte

  39 och S och som vanligt ett klockrent inlägg :-)

 • pernillabredolt

  Tack för vardagspeppen! Jag vill gärna vinna! 38 och M i strl här.

  http://nouw.com/runwayp

 • Gabriella M

  41 och M :)

 • Emma

  Så bra påminnelse. Vi kan lätta glömma bort hur bra vår kropp är, fantastisk! Tack för peppen!
  Strl 39 och M :)

 • Liselotte

  Kan inte sägas ofta nog <3

  38 och M

 • Pernille

  Ja! Älska kroppen mera, den gör så gott den kan utifrån de förutsättningar vi ger den! Skor storlek 40½, tights strl L och bh strl. M – sån är jag.

 • Pernille

  Tröja strl L såklart, inte tights….

 • Maria

  Så himla bra och vackert skrivet. Tack för påminnelsen, den ska jag sätta upp på mitt kylskåp.

 • Isabelle Andersson

  Så fint skrivit om kroppen <3
  Sport-BH storlek S

 • Anna

  Funderar på att printa ut texten om kroppen, orden borde finnas lättillgängliga. Stl 38 i pjucksen och stl M i resten.

 • Ottilia Friberg

  En bra och viktig påminnelse om att uppskatta kroppen, tack!! Stl 41 och M :)

 • Tina

  Underbart att läsa din blogg!
  Strl 39 o strl S

 • Britta Högström

  Så fina tänkvärda ord, tack snälla! Stl 38 och S

 • Annika hagen

  Heja dig Jessica !!! Själv är jag trots 39 år… Inte där än :-(
  39 eller 39,5 om det finns
  Samt small

 • Maja

  40 och M! :)

 • charlott

  Dina ord fastnar! Skostorlek 39 och M på kläderna.

 • Jenny S

  En liten chans att vinna finns ju alltid ;) Tack för en bra blogg. Strl 38,5 och M.

 • Frida

  Gud vilka fina vinster du har bakom luckorna!
  Jag har storlek S och 36,5!

 • Kicki

  Åh så tänkvärt & bra att höra & bli påmind om! Tack Jessica ? Om jag har turen att vinna så har jag storlek 37, eller medium.

 • Jenny

  Vad glad jag är att jag hittat “tillbaka” till din blogg. Mycket tänkvärt och skön inspiration till träning!
  Strl 37.5 och S.

 • Sara

  Tänkvärt och sant! Kroppen är den enda du tillbringar 24 timmar/dygn tillsammans med hela ditt liv. Varför har vi så svårt att uppskatta och se allt bra med våran kropp då? När jag får negativa tankar brukar jag försöka tänka vilken underbar kropp jag har som klarar av allt jag utsätter den för och att den alltid bär mig framåt i livet…
  storlek 39 och Small önskas att hamna under min gran :)

 • Tove Lindqvist

  Din klokhet och kunskap är inspirerande, utvecklande och leder till eftertanke men även konkret förändring inom mig på i kropp och själ.
  Skorna, helt underbara och bh:n nödvändig. :D Jag har storlek 39 och är en medium i övrigt.

 • Nathalie

  Bästa julkalendern! Det är precis sånt jag vill och behöver påminnas om. Du är som vanligt fantastisk!

  Storlek S i tröja och M i bh :)

 • Emelie Nilsson

  Strl 37 och S!

 • Lina

  Bra att man kan bli klokare med åren! Storl 39 resp L.

 • Sara Petersson

  TACK för att du (och många andra) skriver om detta, det har fått mig att tycka om mig själv och min kropp tidigare än vad jag kanske annars hade gjort! ❤️ Strl. 37,5 & M. Tack!!

 • Amanda

  Kroppen är ju ett magiskt underverk som är duktig på att säga ifrån när det är för mycket och ge det lilla extra när den ges möjligheten! Heja våra kroppar och knoppar!

  Strl, 6,5 (US) och M!

 • Elsa

  Idag var jag tillbaka på gymmet efter en veckas uppehåll, insåg då att det är där jag älskar min kropp som mest; när den får hoppa, springa, lyfta och svettas.

  Strl 40 och Medium

 • Emily

  Jättefint pepptalk och världens underbaraste julkalender, om jag nu skulle ja turen att vinna så har jag storlek: 39, xs ?

 • caroline

  Åh, du e så bra på att lägga fram saker! Ja, vi ska vara snälla mot oss själva o samarbeta med både kropp o knopp! Som sagt den därade kroppen ska följa oss i löparskor, i cykeldojjor, i klackaskorna o helst även i baddräkten den är grym. Visst den samarbetar inte alltid men då är det nog oftast för vi varit elaka mot den och inte gett nog med kärlek tillbaka!

  Skor UK6/ 25.5 cm
  Kläder M

  Kram från Skåne ?

 • Feifei

  Wieeee Jessica det här är ju bästa julkalendern! Tack! Skor strl 38, kläder 38/M. Ha en toppendag!

 • Mims

  Moimoimoi hoppas min tandvärk hinner gå över så att VI KAN TRÄNA PÅ FREDAG innan jag ÅKER TILL SYDAFRIKA. Strl 39 i skor och M i kläder. Puss!

 • PiaL

  Bra pepp!
  10,5 i skor (42,5) och L i resten.
  Ha en bra dag!

 • Annsi

  Så himla fina och tänkvärda ord!!! Storlek 39 o Stl M

 • Carina

  Du inspirerar så mycket!! har skickat till mina ungdomar att de har order att läsa och följa dig och dina bra inlägg. Idagens utseendefixerade samhälle behövs mer kloka människor som skriver så tänkvärt!!
  Stl 38,5 och S

 • Elin

  Blir lite klokare att läsa som vanligt!
  Skor strl 43, tröja L och bh M.

 • Anastasia

  Alltså är det här världens bästa adventskalender eller vad?! Pepp och chans till att vinna skor och annat gött?! Succé! Skor storlek 41-41,5:ish borde funka, och L i tröja. Jag hoppar att vara med och tävla om toppen. Ses på St.Eriksbron snart!

 • Sofi n

  Är gärna med och tävlar! Storlek xs eller 34-36.
  Tack för finaste bloggen <3

 • Rebecka

  Maxad lucka! Vill gärna vinna storlek 40 i skor och storlek M i tröja och bh.

 • Anna . P

  Så himla grymma priser!
  I skor har jag 39or, och på överkroppen bär jag M.
  Jag håller tummarna och under tiden så tränar jag på. Idag blir det spinning och avslutar med lite rörlighet.

 • josefine

  Dessa två luckor hade riktiga drömvinster, och innehöll extremt kloka ord som vanligt – tack! Storlek 39 i skor och storlek S i kläder.

 • Emelie

  Jag vill gärna vinna skorna i stl 40 och tröja o sport-bh i storlek S.
  Tack för så inspirarande o tänkvärda inlägg!

 • Petra

  Fantastisk är du :) viktigt inlägg och jag vill gärna vinna
  Stl large på allt utom bhn där jag behöver stl M
  Kram

 • Madeleine

  Just nu är inte jag och kroppen överens men hoppas att vi snart blir det. Skostorlek 36 annars M.

 • Eva

  Åh, kändes väldigt tänkvärt -respektera kroppen alla dagar!
  Min skostorlek: 39, klädstorlek: S

 • Jojo

  Åh! Nu blev jag lite extra glad över hur bra min kropp funkar! Och US 5.5 och small.

 • Sofia

  37 och S

 • Emmi - explorista.se

  Min kropp och jag är ett team i vått och torrt, så det är lika bra att uppskatta varandra. Som man gör med bästa träningskompisen, inte skulle man gnälla på hen? // Emmi, M

 • Karin Hedlund

  Fint om kroppen :) Storlek 37 på foten och M till tuttarna :)

 • erikahanses

  Tack för dina kloka ord. Dels nu i det här inlägget men även i alla inlägg de senaste sju åren. Jag började läsa din blogg när jag började gymnasiet, sedan dess har jag påbörjat och hoppat av en yrkesdansarutbildning, hittat in i gymmet, hittat ut i skogen, hamnat fel i min kroppsuppfattning och syn på träning men också hittat rätt (eller jag är i alla fall god på väg), utbildat mig till instruktör och har sedan fyra år tillbaka världens bästa jobb. Jag skulle ljuga om jag sa att du inte varit min störta inspiration i instruktörsrollen och varje gång jag haft möjlighet att gå på en klass för dig studsar mitt hjärta och varje cell fylls med inspiration. Du är grym, och du behövs i den här världen! Tack för allt du ger!

  Strl 40 och M

 • Ulla Norlin

  Hoppas!!!❤️??❤️ Skostorlek 38,5, samt S. Tacksam för att ha upptäckt din blogg, inspirerande och klok.

 • Pamela

  Strl L och 40. <3

 • Camilla Lind

  41 & L

  Tack för att du skriver så bra! ?

 • Erika Björåker

  Vilken fantastisk kalender! Storlek S och 37,5. Håller tummar och tår!

 • Emelie Lindberg

  Ser så mycket fram emot på dagarna att gå in här för pepp och inspiration, tummen upp!!
  Strl 40 och M.

 • Ulrika

  Alltså vilken julkalender!!! 38,5 och M! :)

 • Maria

  Blir glad av dina texter ?
  Vill gärna vara med och tävla 36,5 och m

 • Marie

  BH storlek S :)

 • Maria

  Men världens bästa julkalender <3! Jag har stl 38 på tossorna, och M på fläsket ;)

 • Carina

  Underbar kalender! 38 och S

 • Karin

  Men wow! Hoppas på tur! Storlek 38 och M. Tack för idag!

 • Jenny Bernström

  Bra skriver! Man ska vara tacksam för varje dag kroppen vill vara med :-)
  Skor 37 1/3
  Top S

 • Diana

  Äh skippa jul, den här kalendern är ju för bra. Här drar vi 39 runt tårna och M upptill, hepp!

 • Karin FitnessochHalsa.se

  Vi är ofta alldeles för hårda mot våra kroppar. Tack för att du påminner!
  Jag har storlek small.

 • Cilla

  Tack för dina kloka och viktiga ord! Är glad att jag hittade hit till din blogg. Fortsätt sprida glädje och ❤️. Kram (storlek 38 och M)

 • Annica

  37,5 och S. För att kunna vara snäll mot min kropp.

 • Matilda

  NTC i mitt hjärta! Storlek 37,5 och S om en skulle ha sånt flyt.

 • Anna

  Så tydligt det blir att en tänker galna tankar om sin kropp när man läser detta inlägg…som om det vore en annan person…såklart skulle en bete sig! Men när det gäller ens egna kropp är en hård. Nyttigt att ta till sig. Tänkvärt.
  Jag hoppas på vinst! Storlek 40 på skor och M på kläder.

 • annelie malm

  Strl 38,5 och strl s. Tack för en toppenblogg och förnuftiga texter som jag hoppas många kvinnor lyssnar och tar till sig av. Vi lever i en värld där vi dömmer oss själva

 • Anna L

  Kloka ord, känner igen mig. Även jag har nu lärt mig att uppskatta min kropp för att den tar mig igenom alla möjliga äventyr, som swimrun, marathon, triathlon, klassikerloppen, goda middagar och filmkvällar.

  Storlek 38 (24 cm) och small.

 • Sofie

  Hej hopp! Gröna Nikepjucks-strl 37-eller kanske en BH i M
  Kram :-)

 • Marie

  Känner igen mig och skrev ett liknande inlägg på min FB-sida för ett och ett halvt år sedan när jag varit sjuk. Jag måste säga att jag är så mycket bättre på att uppskatta min kropp nuförtiden! Vill gärna vinna – strl 38 och S.

 • Henna

  Jag försöker lära mig att uppskatta min kropp, sköta om den samtidigt som jag lite testar den. För jag börjar tro att den orkar mera än vad jag tidigare trott. Starkare och snabbare blir nästa motto. Storlek 39 på skorna och M på löpartröja och Sport BH.

 • Malin S

  Idag blev det några extra solhälsningar som “microträning” – välbehövlig och vänlig present till kroppen!

  Jag har 39, (+1/3) i skor och M i kläderna. :)

 • Sofia

  Pepp! Jag har 40 och L

 • Lisa

  Ja visst är våra kroppar fantastiska! Min pappa, av alla människor, brukar påminna mig om att inte stressa och att jag ska ta det lugnt. Han kan vara svår att förstå sig på men kommer ibland med kloka råd, min kära far :)
  Min skostorlek är 9,5 och på toppen har jag M.

 • Nina Fischer

  Stl M och 38.5, hoppas!!

 • Sandra

  Kloka fina Jessica. Tack för att du inspirerar i varje inlägg. Jag vill gärna vinna, storlek 6.5 och S.

 • Julia

  Började gråta nu klokt tack? Stl M & 35

 • Maria

  38 & M :)

 • Anna Nordin

  Jag vet inte om jag ska bli glad eller ledsen över att du, som är så cool, självsäker, snygg och stark, också är någon som inte alltid varit vän med din kropp.

  Vi behöver ibland påminna oss om hur fantastiska vi och våra kroppar är, och det gör du väldigt bra genom dina inlägg.

  Jag vill gärna vinna snygga skor och kläder att klä min fantastiska och fina kropp i! :)

  I skor har jag storlek 40? (samma som du) och i kläder stl M.

  Kram och hej!

 • Tina Berglund

  Kroppen och jag har inte varit vänner senaste veckan. Eller egentligen är det inte kroppens fel, det är bakterier eller virus som gjorde att jag blev magsjuk.
  Men ibland måste man bli sjuk för att påminnas om hur bra man mår när man är frisk!
  Jag har strl 42 i skor och strl L i tröja och sport-bh. :)

 • Ida

  Jag dör lite en smula när jag läser vilka priser du lottar ut i din julklappskalender. Som läkarstudent är dagarna längre än någonsin nu när det är mörkt. Hemma från praktik vid halv sex, då står det träning på agendan och när man väl är tillbaka från en gäller det att plugga tills läggdags. För att klockan sedan ringer 05.45 dagen efter. Just nu längtar jag bara efter ledighet (dock tentor efter nyår) men dessa underbara klappar skulle onekligen pigga upp lite! Jag har storlek 35,5 i skor och XS i kläder:D:D

 • Morena

  Kloka ord! Tyvärr glömmer man det när man som mest behöver tänka på det! Skor stl 38, bh o tröja stl S

 • Maria

  Åååh skor i storlek 38,5 hade passat mig bra ?

 • Maria E

  Alltid så fina ord, sånt e man kämpar med, ständigt. Som tur är så går det åt rätt håll med åldern tycker jag! Storlek 40,5 & XL!

 • Ninni

  Väldigt inspirerande! :) Strl 40 och S

 • Sophie

  Small och 38 ?

 • Jennifer

  Storlek 37,5 i skor, S i tröja och M i sportbh :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us