Sara har rätt, lyckliga människor lever förmodligen längre. Onsdagar gör mig lycklig. Speciellt klockan 18.00 eller kanske allra mest när alla kommer tillbaka vid 19-snåret och luften ångar av nysprugna andetag.

Idag var vi lite kort om folk så min roll fick bli att stå i mina löparskor och vänta på att alla skulle komma tillbaka tillsammans med Åsa. Tanken var sen att jag skulle hinna ta mig ut själv och springa när jag kom hem.

Det sket sig. Det gör det ibland. Och jag jobbar på att tycka det är ok. Det gör jag för det mesta, men ibland så kan jag gruva mig. Varför då egentligen, det är inte så att jag står och faller på ett träningspass eller en vilodag. Förmodligen så borde det beslutet att låta klockan vara för mycket för att ge sig ut och hälleflundra i ugnen, istället göra mig lycklig. Att gilla läget är ibland det mest hälsosamma man kan göra.

 

 

 

 

 jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center