Magisk fredagsklass

Words by

Igår kväll var jag lite lätt förvirrad. Var helt säker på att min klass började 1645 och var på plats på Nybroplan 1600 för att där inse att jag var 2 timmar för tidig.  Det var i och för sig en himla tur att det var på det hållet så jag inte var 2 timmar sen.

Klassen var fylld av härliga människor, miljoner tack, ni var grymma igår! Jag testkörde 2/3 av min nike klass…lite småjusteringar i musiken ska göras… ngn sekund här och där som ska klippas bort.

Jag hade fina och goa Åsa på besök på klassen. Jag är överlycklig över att jag har fått så många nya underbara människor i mitt liv genom min blogg. Jag älskar nya möten och människor som berikar min tillvaro, tack alla ni “gamla” och nyfunna vänner.

åsa

4 Comments

 • Cizzi

  Puss och kram och nyp i stjärten finaste Jessica =) PS. Påsar är fixat. Rosa och fina. ;)

 • Träningsglädje

  ni e lika fina och färgglada bägge två, kul att bloggvärldens mest färgsprakande människor har träffats!! :)

 • Åsa Ehrnholm

  Tack för i går underbara Jessica! Jag känner på mig att det inte är sista gången vi färgsprakar tillsammans.  Du är grym och kommer att bli en av Nikes höjdpunkter under NIKE convention 2010!!!

  STOR KRAM

 • Mikkan

  Du är ju underbar, så fint att vara med i din samling! :)
  Nån gång måste jag kila på en klass med dig, vekrligen, även om jag är SATSmedlem så borde man kunna skaffa sig en enkel biljett till clarén-himlen? ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us