Magiska onsdag

Både jag och Åsa har vigt våra onsdagar till Nike+ Run Club. Precis som Åsa så är jag övertygad om att mitt liv berikas genom alla människor jag möter och knyter nya relationer med. Onsdagarna är magiskt i det avseendet (och så många andra).

I dag var vi drygt 100 pers som sprang. Helt magiskt. Löpsteg blandat med leende, grymma ledare och en krydda iform av Mattias Claesson, som springer på DN-galan på fredag.

Från hela mitt hjärta miljoner tack för all inspiration och löparglädje.

Total
0
Shares
Comments 7
  1. Oj, det ser fullt ut, hur mycket traffik stoppar ni när ni springer tillsammans? eller håller ni er på gå-banor?
    kul att det är sådan uppslutning!

  2. Fantastiskt! Jag är också mer än övertygad att livet berikas genom alla människor man möter och knyter nya relationer med. Att man tillsammans kan åstadkomma mycket! Kram!

  3. Natalia visst e det toksnyggt. Linnet under är ett neongult Nike Speed Running linne – köpt i LA (kanske kommer till Sverige nu) över har jag ledarvästen för Nike+ Run Club.
    Är det västen du gillar?

  4. Haha, båda, var ju helt säker på att de satt ihop! Västen är verkligen grymt snygg men jag antar att dem är specialgjorda för er ledare? Vi har ingen Run Club i Uppsala tyvärr, kanske får komma och springa i Stockholm så man får chansen att ta del av härligheterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Utelåst igen

Utelåst igen

Vi har varit en toksnabbis i Hellas och rastat min Merida och mina ben

Next
Leopard löpartights

Leopard löpartights

Igår samtidigt som vi hade Nike+ Run Club, hade Intersport tjejkväll

You May Also Like