Månadens profil

Jag fick ett mail och en förfrågan om att vara månadens profil av Malin.  Känns som en enorm ära att bli tillfrågad och för över huvudtaget vara tilltänkt, så miljoner tack Malin.

 

Namn:  Jessica Clarén
Gör: Gruppträningsinstruktör, utbiladare, projektledare samt  livsnjutare och allmänt kreativ.
Hur halkade du in i träningsbranschen?
– Oj, jag blev kär i spinningen 1997 och fick en dröm om att bli instruktör. Min resa startade uppe på Sveriges träningsparadis, IKSU. Där hade jag en underbar start och möjlighet att utvecklas med en fantastisk chef, Camilla Alm, och underbara kollegor samt vänner.
Du har din blogg på bloggnätverket ”Bloggar om träning”, som du även är en av hjärnorna bakom. Vart fick ni idén ifrån? Vad är tanken och målet med nätverket framöver?
– Idén föddes för ett bra tag sedan. Att det behövs en samlingsplats med sunda värderingar som gemensamt bidrar till att skapa en sund inspirationskälla för våra läsare. Tanken med nätverket är att det ska få växa och formas efter allas önskemål och drömmar men framför allt utgöra en plattform där man kan hitta inspiration.
Du har instruerat på en del events och konvents. Vad är det roligaste med det?
– Mötet med människor. Att få bygga nya relationer. Människan är fantastisk och alla personer har så mycket att tillföra allas utveckling. Det är magiskt att få bidra till att väcka inspiration och nytänkande i en energifylld och levande bransch.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *