Mandelsmör och jordnötssmör

Det är ganska kul hur den generella synen på vissa livsmedel förändras över tid. När jag var liten var jordnöten typ det värsta du kunde äta. Nu är den avdammad och framtagen från skamvrån och snarare hyllad.

Jag har testat de flesta burkarna som finns och mina favoriter är verkligen från Fitnessguru. Det har precis kommit ett mandelsmör som jag tycker är lika bra som jordnötssmöret. Helt enkelt dagens tips!

 

 

 

2 Comments

  1. emelie 22 januari, 2014at21:05

    jag undrar lite över skillnaden mellan jornötssmör och mandelsmör, är det någon betydande skillnad, är någon nyttigare än den andre eller är det i princip samma?

  2. Madelaine 23 januari, 2014at08:50

    Då måste jag testa det märket av mandelsmör. Jag har inte lyckats bli imponerad tidigare och föredrar jordnötsmöret framför mandelsmör annars.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *