Mango och E2 Elements

Idag har ja äntligen besökt e2 elements på hörnan Karlsbergsvägen 55 / Vikingagatan. En sådan där oupptäckt pärla, oas så tokigt nära mig. Lika varm och sprudlande som systrarna – Åsa och Lena, som är sådana helt otroligt fantastiska människor. Enormt starka vackra kvinnor och det känns extra kul att just de öppnat en studio.

Hela grundtanken bakom studion förankrar sig i ett holistiskt synsätt och enligt läran om de fem elementen inom kinesisk och japansk medicin.  Metall, trä, vatten, eld och jord. Jag längtar efter en behandling!

Idag gästade Mango dem och körde en magisk dynamisk flödande yogaklass på drygt 2 timmar. Vi öppnade och vred bindväven i flera dimensioner. Så välbehövligt för min kropp som har servat mig exemplariskt i höst.

Jag är märkbart stel, märkt av extremt mycket mer tid på cykeln samt sträckning i vänster hamstring och överansträngning i höger. Fast starkare och rörligare än någonsin i vissa segment och rörelsekedjor. Kroppen är cool – och jag är extremt tacksam över att den hjälper mig genom livet.


Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *