Medan du sov

Funderade jag på livet. Ni vet när man går och lägger sig och tankarna åker ping pong och det är galet omöjligt att somna. Jag gick upp och funderade på vad jag egentligen funderade på och förundrades över, tackade för och förbannade min egen rastlöshet och lite ovilja att stanna upp.

Jag upplever absolut att livet går snabbare ju äldre man blir – allra mest tror jag det beror på att vi hunnit samla så många intryck, erfarenheter och haft tid att samla in längtan att uppleva mycket igen och också öppnat upp för nya äventyr.

Jag är rastlös i själen och den där rastlösheten har jag ofta beskrivit som min vän och ovän. Den driver mig framåt och ger näring åt min entreprenörssjäl men den får mig också att ligga vaken och fundera.

Jag tycker du ska lyssna på Lantto i Svettigpodden och läsa hennes blogg. Jag tror faktiskt inte att man inte kan göra något annat än att gilla henne. Hon är en fantastisk förebild på alla sätt och minst lika fantastisk på att ta vara på livet. I mitt nästa liv ska jag bo granne med henne. Vilken grej att börja varje morgon med en kopp kaffe med henne liksom.

Och sen just idag – gör något du längtat efter, man vet faktiskt aldrig om chansen kommer igen. Fånga dagen liksom!

[insert]jessica[/insert]

2 Comments

  1. lanttolife 15 april, 2015at09:37

    Ja men VILKEN DRÖM att få börja dagen med en kopp kaffe på bron (du har ju bott i norrland så du vet vad jag menar…) varje dag. Sedan jobbar vi några timmar innan vi drar ut i skogen ihop. Tusen, tusen tack för fina ord. Rörd som fan blev jag.

  2. Användarens profilbild jessica 15 april, 2015at12:26

    Åh men du vi gör det nuuuu!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *