Mera bra skit

Jag har massor av prylar jag älskar – jag fortsätter bjuda på dem.

1. Energiboll med jordnötter, bra innehåll rakt igenom och en av mina favoriter som snabbt mellanmål. Jag hamstrar dem och har dem i en stor glasskål.

2. En annan favorit som jag fick hem på prov är små påsar från Mealbetween med olika blandningar. Så enkelt och smart. Är ni sugna på testa, ange “mealbetweenbyjessica” så får ni köpa två boxar för halva priset. Bra grej!

3. Nike Run Club – beroende framkallande och grymma löpare.

4. Action Notebooks – de florerar på bloggen och jag köper dem på Frank Form på Kungsholmen. Härliga budskap som “Take a bath with someone you love”.

5. HotMojo – ny release, underbar sekvens från starka kvinnor.

6. Handen som åker rundor i lägenheten med alla möjliga tecken.

7. Armbandet “Fuck cancer” – pengar till att hjälpa de drabbade.

8. iPhone 5 – min illa kompis.

 

1 Comment

  1. frida 24 december, 2012at01:51

    Alltså jag dööör seriöst, du vet inte om det finns en chans att beställa de på nätet? eller hjälpa oss som bor i sydsyd sverige också kanske ska ha en chans till denna underbara posetiva fina bok?!! Kramkram

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *