Midsommar, måndag & Dexter

Så himla lustigt… precis gjort om bloggens utseende och nu är jag sugen på att göra om den igen.. lite sådär chickt retro pastelligt tattoo stylish… ;) Vad tycker ni?

Midsommar innebar i år att vi packade in oss i Orrens bil och begav oss norrut till skog, sol och mygg. Hade en super mysig och jätte lugn midsommar. Jaimes direkt importerade myggspray från Thailand gjorde succé. Vet i tusan om det var den något unkna doften från innehållet som påminde om någon hybrid av ajax och tantpudriga Chanel no5 eller det faktum att flaskan var cerisa, som gjorde att Antman gick fullständigt lös på innehållet.

Tillbaka i storstan har jag haft en eftermiddag med Dexter. Jag e kär. Fullständigt besatt. Så fullkomligt genialisk regi. Spelar på avsky, kärlek, skam ja mer eller mindre hela känsloregistret och alla moraliska dilemma man kan ställas inför angående vad som är rätt och fel. Ger mig på 3:e säsongen nu.. JIHAAA!

Rev loss på Bp:n idag och var mäkta imponerad och stolt över mina underbara deltagare som tagit sig in 1645 för att rocka loss trots att en grymt efterlängtad sol och värme över 20 grader kommit till Sthlm just idag.

KRAM

IMG_4726

IMG_4747

IMG_4761

IMG_4760

IMG_4940IMG_4961IMG_4813IMG_4807

Oscar

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *