Min Body Pump pa torsdagar blir en Functional Moves

Sitter med så många bubblande känslor i värsta Merca Jeepen på väg till Tandådalen för årets skidtestarhelg. Snön vräker ned och jag är galet taggad.  En av anledningarna till att det bubblar.

… En annan anledning är att idag runt 11.00 snåret gick The NikeBlast bokningssida Live! Utbudet är minst sagt exotiskt, kittlande och ett enormt smörgåsbord. Så många tralangfulla och fantastiska instruktörer, deltagare och människor på samma plats som generar hjärtslag och andetag på en helg.

En inte så glad bubbla är det faktum att jag måste ta tag i att mitt mest värdefulla redskap, kroppen, behöver kärlek. Så för att mitt revben ska få chans att hamna rätt igen och ryggen bli stark och balanserad kommer jag under resterande del av terminen köra en Functional Moves istället för en Body Pump på torsdagar klockan 1645 med start nästa vecka.

Jag har också en deal med min “Mr Magic maker man” – Jimmie Antman (super kiropraktorn) att varje gång jag missar en “rehab” träning eller behandling ska jag ge honom en flaska whiskey.

Så jag rehabbade idag… se nedan.

1 Comment

  1. Sofia 26 november, 2010at17:14

    Hehe, Jimmie kommer få ett fint lager whiskey tror jag ;)
    Puss

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *