Är utan tvivel Nike’s GPS klocka. Oh My Goooood vilken skönhet och vilken grej. När jag plockade på mig min nya gadget så kändes den först klumpig, vilket mer eller mindre nog enbart var min ovana att ha klocka. Den stora displayen där du väljer vad du vill ska visas med störst siffror är genialisk. Samma med knackningarna mot glaset för att displayen  ska tändas. Jag kommer, precis som Sara, nog vilja springa mer och oftare tack vare denna lilla saken.

Min tanke var att igår springa långsammare för att ha tålamod att börja öka mina distanser. Min iver med klockan gjorde dock att jag hamlade i mitt vanliga tuggande.

Min plan är nu att få in ett längre pass per vecka, en snabbdistans och ett intervallpass. Det borde gå.

 

Jag har slängt in lite ny design på min bild och på headern… i mitt försök att inte göra någonting denna helgen. Vad tycker ni?

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center