För ett tag sedan hade jag frågestund (som typ alla hade när funktionen kom) på min instastory. Många av er ville se mer av min sleeve. Så jag tänkte berätta och visa den.

Jag hade sedan innan en gammal tribal sol på underarmen som jag ville bygga över. Jag gick till Ida-Maria på Studio Merentis och vi påbörjade att bygga min sleeve som innehåller symboler som betyder något mer än bara bläck på huden.

Här är historien bakom varje del.

På axeln ringlar det ned blommor. Jag växte upp med en pappa som älskar växter och trädgård och blommorna symboliserar. Det finns ett uttryck “wherever you are planted – bloom”. Bakom blommorna och det botaniska hjärtat ligger en mandala. Hjärtat symboliserar att godheten och värmen alltid vinner. Att ensam aldrig är stark.

I armvecket ringlar mönster som väver ihop tankarna ovan.

 

 

På underarmen har jag sedan innan Zorros namn på utsidan med ett hjärta. Tillsammans med honom finns nu också Rocky som har en skog i siluetter – som står för det vilda och fria i honom och mig, sidanom är Rambo – precis vid min tumme. Bakom Rambo hoppar ett rådjur med rosaröda blad. Som binder ihop det vilda, sköra och fria med det vackra lugna och trygga.

 

 

På insidan av armen flyger en kolibri med löv och över den finns “the eye of the beholder”.

 

 

 

 

 

 

 

Månen – “The moon does not fight. It attacks no one. It does not worry. It does not try to crush others. It keeps to its course, but by its very nature, it gently influences. What other body could pull an entire ocean from shore to shore? The moon is faithful to its nature and its power is never diminished.”

Nattfjärilen som strör glitter ner över armbågen.

 

 

På underarmen växer skogen vidare och det finns en cirkel med berg, hav och moln. Naturbarnet i mig.

 

 

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *