Jag vet att ni är lite nyfikna på hur jag tränar under veckorna och jag vet också att jag liksom är lite hemlig med det. Så, eftersom ni efterfrågat det så kommer här hur min vecka ser ut just nu. Vi håller successivt på att trappa upp träningen inför vinterns uppbyggnadsfas.

Veckorna ser lite olika ut men så här ser denna veckan ut:

Måndag:

Cykelklass på Hötorget. Denna vecka 70:20. Alltså VO2MAX. 3 set med 3 min på individuell AT sedan 4×70:20.

Tisdag:

Morgon: Löpning, lugn 5 km.

Kväll: Funktionell klass på SATS. Helkroppsstyrka.

Onsdag:

Vila. (Spring på kvällen)

Torsdag:

Naturliga intervaller ute i Hellas.

Fredag:

Förmiddag: Simning

Eftermiddag: Bålstabilitet.

Lördag:

Långdistans på Cykelcross.

Söndag:

Distans i skogen på mtb.

[insert]
jessan kopia 4[/insert]

5 Comments

 1. Sara Borg 22 oktober, 2014at15:02

  ÄNTLIGEN! Hahaha, jag är ju en sån som efterfrågat detta så nu är jag så glad och tacksam. Det är lärorikt att få en inblick i hur andra tränar, i stället för att tolka och dra egna (ofta felaktiga) slutsatser utifrån hur man uppfattar det som syns och skrivs på en blogg. Tack för att du delar med dig!

 2. Användarens profilbild jessica 22 oktober, 2014at15:10

  Ha ha såååå glad att du gillar det! Blir så himla nyfiken på hur du trodde en vecka såg ut

 3. Emma 22 oktober, 2014at16:14

  Hej Jessica! Tänkte egentligen invänta en frågestund, men slänger ur det här istället (: jag är spinninginstruktör, och känner att jag sätter ihop färre och färre pass. I början var jag duktig och gjorde nya nästan hela tiden, men ju mer erfaren jag blir, desto mer petig och desto längre tid tar det för mig att få ihop passen. Därför är jag nyfiken på hur ofta du sätter ihop nya pass till dina klasser? Ibland känner jag att jag får lite dåligt samvete för att jag kör samma så länge… Du är en stor förebild för mig! (: Emma

 4. Sara Borg 22 oktober, 2014at20:55

  Haha, i just det här fallet var jag inte helt fel ute. Men på andra bloggar har jag nog varit det. Nu är ju detta bara en vecka, så det kanske inte är representativt (?), men det jag blev lite positivt överraskad över var löpningen. Jag hade inte förstått att du springer regelbundet, utan tolkat det som att du drog ut någon gång då och då på lite mys/skoj. Nu får jag uppfattningen att det är en del av en plan, och samma sak med simningen. Herre jistanses så nyfiken man blir där då, ska du köra triatlhon nästa säsong????? Ahhh, jag ser med spänning fram emot vad som eventuellt komma skall… ;) Hur som helst, släng gärna in en ny vecka längre fram då du kommit in i vinterträningen på allvar! Skulle vara intressant att se vad som skiljer, nu mot sedan. Jag gissar att du säkert periodiserar träningen en del?! Många kramar och stort lycka till i satsningen mot kommande säsong

 5. joannanordlander81 24 oktober, 2014at07:21

  Hej Jessica,

  Tack för en härlig blogg – älskar dina kloka ord. Jag tar alltid med mig nått då jag varit inne hos dig och läst.

  Jag trodde nog att du instruerade fler cykelklasser – enligt det du skrivit är det bara en. Jag trodde det kanske var typ 3. Se så fel jag hade.

  Jag har en liten fundering….sedan du gjorde om din blogg (och även träningsglädje.se) så måste man klicka sig in på inlägget och sedan klicka sig ut igen… Det tycker jag är lite bökigt/stökigt, speciellt då jag oftast läser på mobilen. Finns det någon tanke bakom det? Det kanske är någon standard inom webb – jag är bara lite nyfiken på varför då jag upplever att det blir lite stökigare för läsaren. Men det är säkert bara jag som är lite lat =) I övrigt tycker jag att bloggen är väldigt snygg och stilren!

  Kram på dig härliga människa!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *