Mina klasser på Tegnergatan

Nu är det klart vilka klasser jag kommer köra på Tegnergatan from måndagen den 31 oktober:

 

Måndagar:

18.00 Core 

18.30 Cykel med Activio 55 min 

 

Tisdagar:

18.30 Functional Moves

 

Onsdagar:

17.30 Cykel med Activio 55 min 

 

Lördagar:

10.00 MOJO Yoga

 

Nu är också Fitness Magazine ute i handeln  med mig på framsidan och en artikel på insidan. Känns så enormt läskigt och konstigt att se sig själv på tidningshyllan – sidan om mr Foppa –  och ffa att läsa om sig själv. Jag är ofantligt rörd och super glad samt  t a c k s a m  att världens coolaste och bästa redaktionsgäng ville ha med mig i tidningen. TACK!

Marie la upp några “behind the scenes” – bilder, här e de:

 

 

 

 

 

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.