Mitt i natten bekännelser

Words by

Har jag berättat att jag är galet besatt i att köpa salami, gärna torr och salt och sedan äta den som godis?

Att jag har extremt svårt att ljuga. Det går liksom inte. Det knyter sig direkt.

Jag har inte i heller berättat att jag ska köra Vättern Rundan nästa år i SUB8. Bara tjejer i klungan. Eller vad man nu kallar det. Starka tjejer.

För över huvudtaget tänker jag cyklar ganska ordentligt nästa år.

Jag älskar att fylla år och jag älskar att ge bort paketer. Så mycket att jag aldrig kan hålla mig när jag köpt något. Jag måste alltså ge paketet direkt annars så kommer jag med all sannolikhet berätta vad jag köpt.

 

 

 

 

 

3 Comments

  • Maja

    Åhhh blir så glad av att läsa din blogg. Alltid lika inspirerande! Måste bara fråga när kommer du till umeå och håller cykelpass på iksu?!:))))

  • Uppochoppa/träningsevent

    Ha, ha, fast sub 8 har du faktiskt berättat! men det är bra, det gäller att trycka fast det ordentligt, så kommer du susa in på en låg sjua, om ens det?! KRAAAM!

  • PEB

    Super bra inspirerande blogg. Några riktigt coola bilder från SM. Tänkte höra med dig om du har något bra tips för någon som inte brukar cykla och ska köpa cykel för att köpa cykel till vätternrundan. Är en djungel där ute. Har hittat en för ca 5500:- med tiagra komponenter. Borde räcka för en rookie som mig? Jag kommer väl med största sannolikhet inte märka någon skillnad på en cykel med tiagra, 105 eller ultegra?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us