Mitt i skrevet

…liksom. I herr Anderssons skrev,  har jag börjat att träna upp mitt handstående.

Det mesta upp och ner är en utmaning för mig. Jag hjulade aldrig som barn och har liksom haft en rädsla för att våga ta mig upp och ner – även om jag har styrkan sitter min begränsning, som för de flesta, i huvudet. Magnus drillade mig upp och ner idag. Och efter 10 min klarade jag stå typ 1 sek utan vägg och utan Magnus. Jag har en lång bit kvar – men kroppen är fantastisk.

6 Comments

 1. Emelie 2 mars, 2012at15:58

  Jag är så med dig på den! Fattar inte varför jag tycker att alla inverterade positioner är APLÄSKIGA, men det gör jag… Ska ta mig ett ryck jag med, för gränser är ändå mest till för att flyttas! :)

 2. Suzan 2 mars, 2012at16:24

  Hahaha, roligt!

 3. Cecilia 2 mars, 2012at16:57

  Snart går du som på en dans (upp och ner:)

  Gymnastik är ju fantastisk roligt!! Kom också på en bra:iga idé:en idag att utmana och testa lite akrobatik (Ja, läskigt!!)

 4. pilla 2 mars, 2012at20:26

  Coolt!

 5. Åsa 2 mars, 2012at20:54

  Ingen som har lust att testa lite simhopp kanske?? Trot eller ej, men som numera otränad hoppare är det lättare att göra ett hopp från handstående. Man slipper liksom att “våga ta klivet”

 6. Petra Axlund Stegman 3 mars, 2012at00:12

  I looove inversions och stå upp- och ner så ofta jag kan. =)

  Ett teknikfilartips: försök att rotera låren innåt och spänn sedan till ordentligt. Då får du mer lyft. Du kan be någon hålla en knuten näve mellan dina lår när du står på händerna och så övar du på att klämma ihop låren mot näven.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *