Jag har skrivit om att vända blad och lite mellan raderna hintat att jag har ett nytt jobb.  Och det har jag!  För två dagar sedan började jag jobba på Specialized som ansvarig för digitalt content i Norden (alltså Sverige, Norge, Finland och Estland).

Jag kommer vara med och starta upp Specialized första kontor i Sverige och bidra med att öka Specialized närvaro i samma region som ovan. Ett fantastiskt utmanande och roligt jobb som känns som ett drömjobb. Det nordiska teamet består av fantastiska människor alla med unika och specifika kompetenser. Tillsammans tror och hoppas jag på att vi kommer till att få en fantastisk resa ihop.

Min första cykel som jag cyklade på ordentligt var en Merida, därefter bytte jag ganska omedelbart till Specialized – en S-Works Epic. Jag har, hela livet, valt det bästa och det ganska omedelbart när jag fastnat för något. Att köra på en Specialized har de senaste åren varit lika självklart för mig som att ha en iPhone.

Just nu är jag nere i Holland för att bli introducerad till företaget och för att få ta del av alla nyheter som kommer inför 2017.

 

160528_are20160528_0181-2 160528_are20160528_0016-2 era2016-2 rorbacksnas-25 hellas

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center