Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Mörkskuggejakten 2013 resultat

Senast uppdaterad:

Samtliga av mina lopp denna säsongen, bortsätt från Lidingö, har varit i spöregn. Gårdagens Mörksuggejakt i Rättvik var helt tvärtom. Strålande solsken, temperaturen landade vid 29° när vi körde hemåt. I skogen var det torrrt och fint förutom ett surhål i början.

Jag fick lite trassel med sadeln som lossnade (?!?) och pekade rakt ned i värsta skidbacken. Fick stanna o slå den rätt. I en tvär 90 graderssväng växlade jag för sent och kedjan hoppade och kilade fast. Jag blev lika nollställd som på Lida och stod ett tag innan jag liksom kom på hur jag skulle få den rätt. Där tappade jag klungan jag hade rullat med. Sadeln valde nu att istället typ peka rakt upp och jag fick stanna en gång till och slå den rätt. Sen satt den där den skulle.

Ja måste nog vara nöjd med mitt lopp men retar mig som vanligt på att jag hade kunnat köra smartare och också lite snabbare. Jag kom in som 7:a i damer elit. Här hittar du alla resultat.

 

 

 

 

0
Föregående
Under the bridge

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.