Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Mot Högbo

Senast uppdaterad:

Stockholm är magiskt vackert. Fast våren lyser med sin frånvaro. Bilden nedan är från Barnhusbron under skymning. Hela dagen har spenderats med massor av härliga kollegor och vänner från Nike Teamet.

Hemma är väskan packad. I kväll åker jag, J och busarna till Högbo brukshotell för att träna med massa härliga individer i idyllisk miljö.

Vi hade tänkt ta med cyklarna. Men det vilar fortfarande ett snötäcke över Högbo, enligt rapport.

0
  1. Välkommen till Högbo! Jag har precis åkt därifrån efter lite dans och core med deltagarna som denna gång är 60 st (!) – mest någonsin enligt Mia. Förhoppningsvis tillåter bebisen att jag kommer ut och tränar lite med er under helgen! Kör hårt!

  2. Underbart foto – jag har inte snubblat över Barnhusbron som objekt ännu (fast jag passerade häromdagen, på dagtid), blir mest Västerbron :). Ha en härlig helg!

  3. Älskade Högbo!
    Typiskt att jag alltid missar när det händer nåt kul där. Vore så fantastiskt kul att träna med dig. Även om jag bor bara ett stenkast ifrån så tullåter jobbandet inte att åka dit. Hoppas du får en fantastisk helg!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.