Mtb-läger med Red Rabbit Racing

 

Vi kunde inte haft en bättre helg. Strålande sol. Vitsippor. Blåsippor. MTB-teknik och grymma ledare med Red Rabbit Racing.

Axel, Wengan, Annie och Jesper gjorde ett magiskt bra jobb med en sjukt härlig grupp med blandade nivåer. Det är imponerande att se dem lyckas hålla ihop gruppen och så himla ödmjukt och proffsigt coacha alla med kärlek. Jag önskar att jag också började cykla och körde på bakhjulet när jag var 7 år. Varför gjorde jag inte det istället för att rykta hästar och dansa balett.

Tänkte lite på det när jag trodde att vi såg ett stjärnfall men det var visst en satellit.

 

Sedan är det typ alltid lika okul att se sig själv på bild. Jag ser mest ut som en insekt med vårkänslor, men jag bjuder på det.

Hur som, det är så himla lärorikt att få tips och sen försöka omsätta dem på cykeln och som allting annat, så ju mer man lär sig desto mer inser man att man behöver lära sig och t r ä n a. Träna. Träna. Ibland glömmer jag (typ nästan jämt) att jag satte mig på en mtb för första gången för 1 1/2 år sedan och är ganska hård mot mig själv. Men jag vill så mycket liksom.

Jag gjorde en ganska fin flygning över styret i går, när jag “glömde” lyfta styret när jag skulle bunny hoppa, men kom ihåg bakkärran och bokstavligen klackade cykeln i en volt över mig. Vackert.

 

Grymma Beatrice dansar över rötter.

Kilsbergen är som ett paradis för dig som gillar stigkörning med varierat stökiga partier.

J i sitt esse.

Bästa coachen och partner, Annie. Hon är fantastisk. Liksom som min storasyster. Fast hon är yngre. Men ålder är ju bara en siffra. Glad att jag hittat henne. Och att hon hittat mig.

Vi  nötte kurvtagning i backen. K

Jag och “Mr Race” (cykeln döpt efter Jonny på SCS) över plankan.

J glänser med snygga kurvor.

Lite drop och lite uppför.

Han e så sjukt grym alltså, Matthias. Och suverän på att lära ut.

Axel med så klart, minst lika grym.  Deras kontroll på cykeln är “to die for”.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bilder tagna av Jeppman.

5 Comments

 1. Anna Jansson 21 april, 2014at09:21

  Åh vad roligt det ser ut! Jag måste också öva öva öva mer.

 2. Betty - the B-ROOM 21 april, 2014at09:48

  Otroligt vackra bilder som inspirerar. Jag är ny i mtb världen och inser att jag behöver en coach, har så mycket att lära och är som du, vill så mycket! Kram

 3. Användarens profilbild jessica 21 april, 2014at10:05

  Man behöver ju alltid öva mer, vi måste komma ihåg och njuta med Anna :)
  Betty du får komma och cykla med mig!

 4. Elna 23 april, 2014at14:07

  Ibland tänker jag också sådär – varför lärde jag mig inte cykla på bakhjulet när jag var sju, varför stod jag bara försiktigt och tittade på när brorsan hoppade BMX i skateboardrampen? Varför, varför, varför? Men så vänder jag på det där – tänk så himla kul det är att få lära sig något nytt som vuxen. Jag kan nästan bunnyhoppa. Och cykla lite, lite på bakhjulet. Men måste öva mer, mer, mer – och det är så himla kul att få göra det! Åka på läger, vara rookie, träffa nya vänner. Livet – galet bra! ;)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *