Much Love Animal Rescue

Dagarna snurrar på. Vi har bara en och en halv dag kvar mer eller mindre innan vi sätter oss på flyget hem. Jag har yogat minst 90 minuter varje dag och min kropp börjar släppa taget. Det går verkligen upp och ner dag för dag – vissa dagar kommer jag djupare – vissa dagar håller kroppen emot. I morgon kommer jag skriva om alla klasserna vi tagit på Exhale och Yogaworks.

Hela LA är som en stor lekpark för en träningsintresserad och det dignar av bra mat överallt. Jag trivs, trots att det stundvis varit tokvarmt. Jag längtar dock otroligt mycket efter mina fyrfota vänner hemma. Jag vet att de har det fantastiskt hos mamma och pappa men det ekar tomt i hjärtat.

Varje söndag nere på Main street i Santa Monica finns de där – Much Love  Animal Rescue. De rädda hundar och katter från dog shelters med hög avlivningsfrekvens. Jag gick förbi och var tvungen att gå in och berätta för dem vilket underbart jobb de gör, donera pengar och hälsa på de räddade hundarna.


 

1 Comment

  1. Sofia 23 juli, 2012at08:07

    Vilken fin gärning gumman! De gör ett enormt jobb. Tur att de finns.
    POK

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *