Ni är så bra!

I bubblande värme igår hade jag 2 fantastiska klasser. Rättare sagt mina deltagare var fantastiska. Trots att temperaturen låg och studsade utomhus runt 28 grader och studsade betydligt högre inne på World Class Vasastan, var de där. Nästan alla.

Ni är helt otroliga!

 

Total
0
Shares
Comments 6
  1. Det är du som är fantastisk! Hade det inte varit för att du är så himla bäst så hade vi inte varit där i hettan ;-) Trevlig helg! Kram

  2. Härligt att fylla klasser när det är sommarvärme och semestertider. Grymt! Nästa gång jag åker ner till stora staden så måste nog jag också dyka upp på en klass, verkar ju verkligen vara något man inte vill miss!

  3. Härligt att fylla klasser när det är sommarvärme och semestertider. Grymt! Nästa gång jag åker ner till stora staden så måste nog jag också dyka upp på en klass, verkar ju verkligen vara något man inte vill missa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Rambo

Rambo

Lillfisen blev opererad igår

Next
Fööör varmt

Fööör varmt

Näe ok jag vet

You May Also Like