Ni är så bra!

Words by

I bubblande värme igår hade jag 2 fantastiska klasser. Rättare sagt mina deltagare var fantastiska. Trots att temperaturen låg och studsade utomhus runt 28 grader och studsade betydligt högre inne på World Class Vasastan, var de där. Nästan alla.

Ni är helt otroliga!

 

6 Comments

 • Linda

  Det är du som är fantastisk! Hade det inte varit för att du är så himla bäst så hade vi inte varit där i hettan ;-) Trevlig helg! Kram

 • Ann-Margrete Clarén

  Blir lite stolt! Tack! :)

 • Jojohanna

  Härligt att fylla klasser när det är sommarvärme och semestertider. Grymt! Nästa gång jag åker ner till stora staden så måste nog jag också dyka upp på en klass, verkar ju verkligen vara något man inte vill miss!

 • Jojohanna

  Härligt att fylla klasser när det är sommarvärme och semestertider. Grymt! Nästa gång jag åker ner till stora staden så måste nog jag också dyka upp på en klass, verkar ju verkligen vara något man inte vill missa!

 • Linda

  Mamma Clarén, du ska vara stolt! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us