ni rockade, som alltid, idag!

s-grymt

Öppet hus idag på World Class Nybroplan… trubadurer med lätt härlig after ski känsla i loungen (vilket gör mig lycklig) och en OUTSTANDING härlig Body Pump 1645. Tack alla ni för att ni alltid dyker upp och ger mig så mycket energi och glädje!  Som sagt… jag har nog en tidig julklapp till er...

Efter min klass minglade jag rundor i väntan på att vara med på Annelies “Plats på Yantramattan”. På onsdag efter min spinning 90 min kör jag en sådan klass och tror det blir en härlig kombination. Eftersom det var öppet hus fick alla de 200 som lämnade klubben först efter 1700 en goodie bag, jag norpade åt mig en sådan…

IMG_1581

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Nu ska jag kika på faddergalan,sedan Dexter och mysa med mina busar!

Total
0
Shares
Comments 8
  1. jo men helt ok och ett fantastiskt tillfälle att hjälpa kroppen att slappna av. Det är en halvtimmes klass med fokus på att göra vissa stabiliseringsövningar för att “få ner” kroppen på mattan och därmed öka kontaktyta mot “spikarna”.

  2. Typiskt att man åkt på en förkylning nu när alla releaser släpps och goodie bags delas ut. Hoppas stå på fötter i träningskläder snart igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Dom här finingarna…

Dom här finingarna…

… Vill jag ha!

Next
så j*vla bra!

så j*vla bra!

… och obra av ännu en arbetsgivare

You May Also Like