ni rockade, som alltid, idag!

s-grymt

Öppet hus idag på World Class Nybroplan… trubadurer med lätt härlig after ski känsla i loungen (vilket gör mig lycklig) och en OUTSTANDING härlig Body Pump 1645. Tack alla ni för att ni alltid dyker upp och ger mig så mycket energi och glädje!  Som sagt… jag har nog en tidig julklapp till er...

Efter min klass minglade jag rundor i väntan på att vara med på Annelies “Plats på Yantramattan”. På onsdag efter min spinning 90 min kör jag en sådan klass och tror det blir en härlig kombination. Eftersom det var öppet hus fick alla de 200 som lämnade klubben först efter 1700 en goodie bag, jag norpade åt mig en sådan…

IMG_1581

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Nu ska jag kika på faddergalan,sedan Dexter och mysa med mina busar!

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.