ni rockade, som alltid, idag!

s-grymt

Öppet hus idag på World Class Nybroplan… trubadurer med lätt härlig after ski känsla i loungen (vilket gör mig lycklig) och en OUTSTANDING härlig Body Pump 1645. Tack alla ni för att ni alltid dyker upp och ger mig så mycket energi och glädje!  Som sagt… jag har nog en tidig julklapp till er...

Efter min klass minglade jag rundor i väntan på att vara med på Annelies “Plats på Yantramattan”. På onsdag efter min spinning 90 min kör jag en sådan klass och tror det blir en härlig kombination. Eftersom det var öppet hus fick alla de 200 som lämnade klubben först efter 1700 en goodie bag, jag norpade åt mig en sådan…

IMG_1581

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Nu ska jag kika på faddergalan,sedan Dexter och mysa med mina busar!

8 Comments

 1. Användarens profilbild jessica 30 november, 2009at23:04

  jo men helt ok och ett fantastiskt tillfälle att hjälpa kroppen att slappna av. Det är en halvtimmes klass med fokus på att göra vissa stabiliseringsövningar för att “få ner” kroppen på mattan och därmed öka kontaktyta mot “spikarna”.

 2. Cizzi 30 november, 2009at23:33

  Nice med en godispåse. =) Men vanilj/rabarber-teét gillar jag inte så det kan du få behålla. haha

 3. Användarens profilbild jessica 30 november, 2009at23:36

  Ha ha ha gillar inte dem heller… är mer förtjust i mina Yogi teer… får nog kila ut i köket och göra en kopp!

 4. Användarens profilbild jessica 30 november, 2009at23:41

  Måste ju ha det så du och jag kan ha samma stass när vi ska teama! :D

 5. Cizzi 30 november, 2009at23:57

  Ja, verkligen =) Det måste vi styra upp!

 6. Lisa 2 december, 2009at10:17

  Typiskt att man åkt på en förkylning nu när alla releaser släpps och goodie bags delas ut. Hoppas stå på fötter i träningskläder snart igen!

 7. Användarens profilbild jessica 2 december, 2009at10:19

  Miljoner krya på dig Lisa!
  Hoppas att du är tillbaka asap!

  KRAM

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *