Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Nike Club House i Stockholm

Senast uppdaterad:

Januarimånad är det full rulle. På många plan. Dagarna liksom springer i väg i ännu högre hastighet än alla andra månader.

2 veckor innan vi går in i Globen och 2014 Nike Blast exploderar i träningseufori, kommer jag mer eller mindre flytta in och  jobba med Nike i vårt temporära Nike Training Club House mitt i Stockholm. Mitt i Kungsträdgården. Du kommer kunna träna härliga exklusiva klasser där, med oss, hänga och shoppa det nyaste. Jag hoppas hoppas du kommer dit!

Så snart vi har bokningssidan för klasserna live, meddelar jag den.

 

 

0

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.