Nike Club House i Stockholm

Januarimånad är det full rulle. På många plan. Dagarna liksom springer i väg i ännu högre hastighet än alla andra månader.

2 veckor innan vi går in i Globen och 2014 Nike Blast exploderar i träningseufori, kommer jag mer eller mindre flytta in och  jobba med Nike i vårt temporära Nike Training Club House mitt i Stockholm. Mitt i Kungsträdgården. Du kommer kunna träna härliga exklusiva klasser där, med oss, hänga och shoppa det nyaste. Jag hoppas hoppas du kommer dit!

Så snart vi har bokningssidan för klasserna live, meddelar jag den.

 

 

2 Comments

  1. Vibeke 9 januari, 2014at12:15

    Jeg ser jo nå at jeg totalt bor i feil by… ;) Kommer shop’en være tilgjengelig 31. januar?

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *