Nike Dynamic Training for Runners

Gårdagens skidåkning blev i Duved och var strålande bra. Med mjölksyrastumma ben packade vi in oss i bilen och körde mot Stockholm vid 1800 snåret för att hinna hem lagom för att lyckas få några timmars sömn, innan jag skulle köra Nike Dynamic Traning for Runners för mr Pure Training aka Freddy.

Ca 40 SATS-instruktörer, jag själv, sköna Robert och minst lika sköna Malin Ewerlöf och Pernilla (från Metropolis), drillades av mr Andersson.  Mina förväntningar var givetvis att klassen skulle vara bra och nu i efterhand kan jag konstatera att den ligger så rätt i tiden. Med löparboomen som råder i Sverige samt “back to basic- trenden” som blir mer och mer påtaglig, kommer klassen med sitt klockren upplägg lätt bli populär.

Övningarna är valda att göra dig till en bättre löpare och det finns fyra huvudfokus; Cardio, Strength, Core och Flexibility.  Alla 4 i omfång i samtliga rörelseplan. Jag skulle också vilja tillägga ett till fokus som följer med i de fyra övriga, spänst.  Samtliga områden överlappar varann och kroppen blir sådär löjligt glad/trött. Mina ben som var tunga av skidåkningen var om möjligt ännu mer trötta när jag gick hem och jag är ganska övertygad om att jag kommer förbanna Fredrik i morgon.

Jag skulle sjukt gärna vilja se denna klassen på schemat på fler ställen och under en längre tid. Sats kommer köra klassen som en “eventklass” under 6-8 veckor. Jag tycker absolut att du ska testa den om du har möjlighet.

Åsa dök upp och förgyllde en stund med sin underbara personlighet.

En rolig grej är att nu under tiden jag skrev detta inlägg har SATS reklam snurrat på TV 3 gånger och på slutet nämner man just Nike Dynamic Training for Runners.

4 Comments

  1. Lotta 11 januari, 2011at13:15

    Har sett några klipp på facebook oxå, verkar vara ett roligt och grymt bra pass. Om jag kommer inom räckhåll för ett SATS som kör kassen, under perioden de kör så skulle jag verkligen vilja gå och testa. Tror tyvärr inte jag kommer få chansen.. :(

  2. Ruth 12 januari, 2011at14:32

    Det ska bli jättespännande att se hur training for runners är. Inte minst för att se om man verkligen blir en snabbare och bättre löpare. Men det ska bli minst lika skoj att se hur proffsen anser att god träning för just löpare ska se ut.

  3. Användarens profilbild jessica 12 januari, 2011at14:35

    Malin Ewerlöf var med och min “partner” under dagen och var mycket positiv, precis som du är jag galet nyfiken på att se resultat av träningen. Men precis som Malin så är mycket hämtat från “drills” jag körde när jag höll på med löpning på tävlingsnivå. :)

  4. Pingback:SATS Inspirationsdag « Moving Music

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *