Gårdagens skidåkning blev i Duved och var strålande bra. Med mjölksyrastumma ben packade vi in oss i bilen och körde mot Stockholm vid 1800 snåret för att hinna hem lagom för att lyckas få några timmars sömn, innan jag skulle köra Nike Dynamic Traning for Runners för mr Pure Training aka Freddy.

Ca 40 SATS-instruktörer, jag själv, sköna Robert och minst lika sköna Malin Ewerlöf och Pernilla (från Metropolis), drillades av mr Andersson.  Mina förväntningar var givetvis att klassen skulle vara bra och nu i efterhand kan jag konstatera att den ligger så rätt i tiden. Med löparboomen som råder i Sverige samt “back to basic- trenden” som blir mer och mer påtaglig, kommer klassen med sitt klockren upplägg lätt bli populär.

Övningarna är valda att göra dig till en bättre löpare och det finns fyra huvudfokus; Cardio, Strength, Core och Flexibility.  Alla 4 i omfång i samtliga rörelseplan. Jag skulle också vilja tillägga ett till fokus som följer med i de fyra övriga, spänst.  Samtliga områden överlappar varann och kroppen blir sådär löjligt glad/trött. Mina ben som var tunga av skidåkningen var om möjligt ännu mer trötta när jag gick hem och jag är ganska övertygad om att jag kommer förbanna Fredrik i morgon.

Jag skulle sjukt gärna vilja se denna klassen på schemat på fler ställen och under en längre tid. Sats kommer köra klassen som en “eventklass” under 6-8 veckor. Jag tycker absolut att du ska testa den om du har möjlighet.

Åsa dök upp och förgyllde en stund med sin underbara personlighet.

En rolig grej är att nu under tiden jag skrev detta inlägg har SATS reklam snurrat på TV 3 gånger och på slutet nämner man just Nike Dynamic Training for Runners.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center