Att jag är en nörd när det kommer till vissa saker är nog inget som går någon i min omgivning förbi. Jag är en på/av person. Antingen gör jag något till 150% eller inte alls.  Jag är också ibland löjligt (nördigt kanske är ett bättre ord) lojal till saker jag älskar, allt från vänner till saker som har ett äpple på. Jag går fullständigt igång på saker där man kombinerar ett varumärke med en grym teknisk funktion och förpackar den snyggt. Ännu mer om den dessutom stimulerar människan till att göra något bra, för andra och för sig själv.

Nike+ nya app för iPhone med GPS är min nya kärlek.  Herre gud vad jag är förälskad!


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center