Nike+ loves GPS

Att jag är en nörd när det kommer till vissa saker är nog inget som går någon i min omgivning förbi. Jag är en på/av person. Antingen gör jag något till 150% eller inte alls.  Jag är också ibland löjligt (nördigt kanske är ett bättre ord) lojal till saker jag älskar, allt från vänner till saker som har ett äpple på. Jag går fullständigt igång på saker där man kombinerar ett varumärke med en grym teknisk funktion och förpackar den snyggt. Ännu mer om den dessutom stimulerar människan till att göra något bra, för andra och för sig själv.

Nike+ nya app för iPhone med GPS är min nya kärlek.  Herre gud vad jag är förälskad!

Total
0
Shares
Comments 2
  1. Har funderat på att införskaffa en sådan där +-sak med tillhörande sko (eller om det ska vara tvärtom). Verkar vara en riktigt bra motivator för att springa mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Upp och Ner

Upp och Ner

Idag har varit en sådan dag allt mer eller mindre har gått så där

Next
say no more…

say no more…

Det finns inga ursäkter att inte springa

You May Also Like