Nike Run Club Santa Monica


Igår sprang vi med Nike+ Run Club Santa Monica. Löpturen bjöd på hög action i form av galet högt tempo, en crash med cyklist (inte jag då) och härligt familjära amerikaner. Jag och J sprang 5 miles-rundan som gick ner till vattnet och sedan följde cykelbanan – det är “lätt” mentalt påfrestande när man vänder och det där #I!Ksa! pariserhjulet  a l d r i g  kommer närmare.

Med saltavlagringar från svett och ljumma brisar från havet var jag nöjd med yoga och löpning i kroppen. Min högra sönderstukade fot har dock klagat ordentligt idag. Det känns som en massa ben i foten ligger fel. Jag är som vanligt optimistisk och säker på att det känns bättre… imorgon.

Total
0
Shares
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
EXHALE

EXHALE

Jag och Mo har “bytt” en stund till att ta klasser på Exhale

Next
Tempest FreeRUNNING Academy

Tempest FreeRUNNING Academy

Man kan verkligen hitta allt i USA

You May Also Like