Nike Training Club Stockholm

Nästa vecka och veckan därpå kör jag inte mina klasser på SATS mellan måndag-fredag, istället hittar ni mig i Nike Training Club Stockholm, mitt i Kungsträdgården. Vi har tagit över So Stockholms lokaler under dessa dagarna och förvandlat dem till ett pumpande och gnistrande klubbhus.

Där inne kommer du kunna hänga, snacka träning och annat, känna på och prova på Nikes nyheter och bäst av allt träna!

Boka dig på klasser gör du här.

 

1 Comment

  1. Johanna 22 januari, 2014at08:25

    Jag försökte precis boka in mig på morgonpasset nästa vecka men det verkar vara olika tider som står angivet på bilderna och när man går in bokningssidan…

    Har du koll på detta? Vill så gärna vara med på alla morgonpass under nästa vecka!

    Tack!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *