Nike Zoom Elite 6

Jag fortsätter att älska den. Hylla den och höja den till skyarna. Min favoritsko. Den kom idag i vårens uppdaterade modell. Ett strå vassare. Samtidigt som jag packar upp den vill jag verkligen ut och springa i fluffet som lagt sig. Jag har känningar i baksidan. Jag borde vila. Eller i alla fall inte springa. Men jag vill. Min förnuftiga sida bråkar just nu med min betydligt mer eldiga sida som alltid gör det som faller in. Vi får se vem som vinner.

 

 

Total
0
Shares
Comments 3
  1. ser ut som en grym uppdatering måste jag säga! själv har jag precis köpt ett par flyknit +one och älskar dem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Dagens Boost

Dagens Boost

Next
Vinn Pulsin Bars

Vinn Pulsin Bars

Jag vill ge tillbaka

You May Also Like