Nike Zoom Elite 6

Words by

Jag fortsätter att älska den. Hylla den och höja den till skyarna. Min favoritsko. Den kom idag i vårens uppdaterade modell. Ett strå vassare. Samtidigt som jag packar upp den vill jag verkligen ut och springa i fluffet som lagt sig. Jag har känningar i baksidan. Jag borde vila. Eller i alla fall inte springa. Men jag vill. Min förnuftiga sida bråkar just nu med min betydligt mer eldiga sida som alltid gör det som faller in. Vi får se vem som vinner.

 

 

3 Comments

 • emelie

  ser ut som en grym uppdatering måste jag säga! själv har jag precis köpt ett par flyknit +one och älskar dem!

 • Lotta

  Vilken sida vann..? ;-)

 • jessica

  Emelie: Ja absolut!
  Lotta: Den smarta :) Dt blev vila o dubbla pass idag istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us