Idag tycker jag är en bra dag att stanna upp och bara vara nöjd över det du och jag har lyckats åstadkomma. Smått eller stort.

Det är så enormt sällan jag möter någon som säger “jag är fullkomligt nöjd över min tillvaro just nu. Jag är nöjd med mig själv. Min kropp.”  Jag önskar att det inte var så, att vår världsbild av att vara tillräcklig såg annorlunda ut. Att vi kunde beundra varann för våra styrkor och inte efter prestation i en mall som många gånger inte är relaterad till en individs välmående.

Vi älskar att prestera. Eller i alla fall vill vi att det ska vara så. Vi älskar ännu mer att leverera. Och få en klapp i axeln. Det finns en anledning till att facebook svämmar över av statusuppdatering med prestationer i löparspåret, gymmet etc.

Jag tycker att en av de viktigaste uppgifterna en instruktör har är att avdramatisera det beteendet. Att förmedla att det är  o k  att vara nöjd. Att inte alltid sträva efter mer eller bättre.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center