Noodle Mama

Jag gillar min ö. Kungsholmen. Min gata. Det händer grejor. Det ploppar upp nya härliga saker här, som Noodle Mama. Isländskt i härlig symbios med japanskt. Feminint men ändå inte för mycket. Hälsosamt och härligt. Gå dit. De öppnar i morgon. Precis vid mig.

 

  1. Var på noodle mama i fredags. Blev så brutalt besviken så jag nästan blev förolämpad. En skål med nudlar och en Loka, 100 spänn. Bulgogibasen till nudlarna smakade vanlig knorrbuljong, nudlarna var oaptitliga och inuti fanns ett hel berg med rivna morötter, rädisor, broccoli med mera. Några få bitar av biff kunde skönjas. Det var så ickeasiatiskt så jag undrar hur det ens är möjligt att lyckas?! Jag gör godare nudelsoppa på ett trekronorspaket nudlar med lite tillbehör. Jag har varit i Japan, många gånger i Hong Kong och Kina, en gång i Thailand och fler asiatiska länder, jag vet vad jag pratar om. Det ÄR inte svårt att göra helt ok god nudelsoppa, men denna var så kärlekslös, SVENSK!!, osalt, så jag blev förbannad. Lämnade största delen av denna förbannade nudelskål och svor att aldrig komma tillbaka.. ÄT ALDRIG HÄR!!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.