NTC Tour Stockholm

Jag är överväldigad med tacksamhet för att alla ni tjejer som tränade med oss i helgen – gav så himla mycket. Ni är, precis så som ni är, fantastiska på alla sätt, påminn er själva om det om och om igen.

Jag har sett så himla många otroliga bilder på instagram under #ntctourstockholm.

Tack för att jag och mina grymma kollegor fick förverkliga förmodligen ett av de häftigaste träningseventen någonsin. Det går inte att jämföra Nike Blast med det vi gjorde i helgen. Det är två helt olika event, lika stora, lika otroligt oförglömliga och unika på olika sätt. Lina Andersson har skapat något oförglömligt. Hatten av till henne. You rock girl.

Trodde verkligen aldrig att jag skulle dansa på en scen – och inte i heller bakom Icona Pop. Saker man gör utanför sin comfort zone alltså. I made it. Pjuh.

Igen – tack. Tack från hela hjärtat.

 

[insert]ntc-tour-stockholm[/insert] [insert]ntc-tour-stockholm-3 [/insert] [insert]ntc-tour-stockholm-4[/insert] [insert]ntc-tour-stockholm-5[/insert] [insert]ntc-tour-stockholm-7[/insert] [insert] ntc-tour-stockholm-8[/insert] [insert]ntc-tour-stockholm-9[/insert] [insert] ntc-tour-stockholm-10 [/insert] [insert]ntc-tour-stockholm-11 [/insert] [insert]ntc-tour-stockholm-12 [/insert] [insert]ntc-tour-stockholm-13 [/insert] [insert]ntc-tour-stockholm-14 [/insert] [insert]ntc-tour-stockholm-16 [/insert] [insert]ntc-tour-stockholm-17

[/insert]

Fotocred: Johan Cajdert

Total
0
Shares
Comments 9
  1. Du strålade i kapp med solen på scenen… Det går inte att ta miste på hur mycket du älskar det du gör! :) Tack till er alla för en kanondag fylld av glädje och inspiration!

  2. Var helt magiskt! Ni var helt fantastiska och du grym som vanligt såg dessutom ut som om du inte gjort ngt annat än dansat hela livet :) stort tack,går runt och skiner som solen idag så bra var det! / Nettan

  3. Vad harligt det ser ut!! Vad underbart det maste fa vara att kunna jobba med nagot som man alskar sa. Fast jag forstar att det inte alltid “ar en dans pa rosor…”. Hoppas att kunna vara md nagon gang. Tack for en superblogg!! Harlig sommar!

  4. Verkligen en superkul och minnesvärd dag! Så grymtbra arrangerat på alla plan och du var en lysande stjärna, som flera har sagt – man blir glad av att se och möta dig, alltid med ett stort smittande leende! Underbar energi :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
You Did It – Race Day

You Did It – Race Day

Mitt i natten och jag ligger i sängen och ska sova, ladda om för en ny

Next
Back to basics

Back to basics

Stockholm har semester

You May Also Like