Nya hotMojo-stjärnor

Efter min pladask med plånboken i fredags, har helgen rullat på i full fart. Jag har spenderat den med den helt fantastiska människan och yogin Sandra och 12 andra underbara mojo’s som är redo att inta SATS varma salar och instruera. Så talangfulla och duktiga, en helt magiskt bra grupp. Ni vet när energin är sådär löjligt härlig så att man nästan känner att man kan ta på den.

Ibland får jag nypa mig själv. Det är en sådan enorm tillgång att växa med andra och jag är så tacksam att jag får vara med på resan, på en liten höft. TACK.

Jag tycker du ska ge dig en mental high five ikväll. Ta med dig den in i nästa vecka och påminn dig själv om hur grym du är.

 

Total
0
Shares
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
I morgon smäller det

I morgon smäller det

I morgon smäller det äntligen

Next
Snabbsallad

Snabbsallad

Enkelt att slänga ihop

You May Also Like