Nya trenden 2013?

Jag är en extrem “sucker” för så mycket färg, mönster och tekniska material att det är snudd på nördigt. Kanske iofs mest det sistnämnda är nördigt och det andra mer fashionistan i mig. Jag är relativt övertygad om att trenden går mot att vi kommer bli mer nördiga i våra val av träningsplagg. Mer fokus på funktion.

Jag trodde först att min teori var min egen åldersnoja, vilket jag pafft upptäckte hos mig själv idag, när jag lyckligt kuttrade över ett par nya skor som var ytterst funktionella i det ovälkomna slasket.  Vi kommer kräva mer av våra träningskläder, det kommer inte enbart  räcka med ett grymt tryck, uppseendeväckande design eller färg. Vi kommer kräva att kläderna jobbar med oss och inte för oss på ett nytt sätt.

Nike kommer komma med lite vassa nyheter vet jag och jag googlade reda på några nyheter ur kommande kollektion. Kan bara hoppas att vi kommer se detta på The Nike Blast.

Vad tror du kommer bli det nya heta?

2 Comments

  1. Anna 18 december, 2012at07:11

    Coola kläder! Jag hoppas och tror precis som du – att vi kommer kräva bra funktionalitet åt den sport vi avser, att plaggen ska sitta bra OCH vara snygga. Vi nöjer oss inte med att de är “bara” snygga eller “bara” funktionella.

  2. Martina 19 december, 2012at11:07

    Mindre bomull och mer funktinella material så man kan svettas hur mkt som helst :D Och jag hoppas att tights som åker ner när man böjer sig eller sätter sig ner ELIMINERAS. Tight fit och funktion ftw! Och förhoppningsvis, en ännu bättre utveckling på stortbh-sidan för, Nej, det är inte ok att 95% av modellerna är till för A/B/Ckupa och lågintensiv träning.. Härliga bilder btw! :)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *