Jag är en extrem “sucker” för så mycket färg, mönster och tekniska material att det är snudd på nördigt. Kanske iofs mest det sistnämnda är nördigt och det andra mer fashionistan i mig. Jag är relativt övertygad om att trenden går mot att vi kommer bli mer nördiga i våra val av träningsplagg. Mer fokus på funktion.

Jag trodde först att min teori var min egen åldersnoja, vilket jag pafft upptäckte hos mig själv idag, när jag lyckligt kuttrade över ett par nya skor som var ytterst funktionella i det ovälkomna slasket.  Vi kommer kräva mer av våra träningskläder, det kommer inte enbart  räcka med ett grymt tryck, uppseendeväckande design eller färg. Vi kommer kräva att kläderna jobbar med oss och inte för oss på ett nytt sätt.

Nike kommer komma med lite vassa nyheter vet jag och jag googlade reda på några nyheter ur kommande kollektion. Kan bara hoppas att vi kommer se detta på The Nike Blast.

Vad tror du kommer bli det nya heta?


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center