Springer Stockholm Marathon. Med skräckblandad förtjusning och inspiration av Petra, Kenth, Jonas och så många andra. Jonas som sprang in på 3.25 utan någon löpträning. Tokigt men imponerande.

Jag behöver en utmaning och skjuts i baken och nu när sommarschemat går “LIVE” på klubbarna runt om i Sverige behöver jag en morot “to keep me going”.

Vissa essentiella beståndsdelar måste nämligen adderas… som att jag måste få balans mellan min bukmuskulatur, baksida lår och enormt starka höftböjare.

Jag måste också en gång för alla börja äta frukost igen.

Så… hey… om ett maraton kan hjälpa mig med ovanstående, so be it.

Jag mjukstartar ju lite lätt med att känna på att springa lopp igen, för glädjen och ungänget och inte med fokus på tävling, med midnattsloppet senare i sommar. Jag har som bekant haft flera år då jag tvlade och sprang som en idiot och det tog mig minst lika många år att hitta tillbaka till löpningen och glädjen igen, och den har jag verkligen tänkt behålla.

Sååå… 2011… 42 195 meter…


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center