Ok, nästa år gör jag det

Springer Stockholm Marathon. Med skräckblandad förtjusning och inspiration av Petra, Kenth, Jonas och så många andra. Jonas som sprang in på 3.25 utan någon löpträning. Tokigt men imponerande.

Jag behöver en utmaning och skjuts i baken och nu när sommarschemat går “LIVE” på klubbarna runt om i Sverige behöver jag en morot “to keep me going”.

Vissa essentiella beståndsdelar måste nämligen adderas… som att jag måste få balans mellan min bukmuskulatur, baksida lår och enormt starka höftböjare.

Jag måste också en gång för alla börja äta frukost igen.

Så… hey… om ett maraton kan hjälpa mig med ovanstående, so be it.

Jag mjukstartar ju lite lätt med att känna på att springa lopp igen, för glädjen och ungänget och inte med fokus på tävling, med midnattsloppet senare i sommar. Jag har som bekant haft flera år då jag tvlade och sprang som en idiot och det tog mig minst lika många år att hitta tillbaka till löpningen och glädjen igen, och den har jag verkligen tänkt behålla.

Sååå… 2011… 42 195 meter…

5 Comments

 1. Jonas 6 juni, 2010at14:07

  Du grejar det lätt!

  Måste erkänna att jag faktiskt hade 9 löppass sen nyår i benen :) Man ska inte underskatta spinning som konditionsträning. Flera löpare skulle förmodligen må bra av att byta ut några löppass, utan att för den skull tappa löpformen.

 2. Cizzi 6 juni, 2010at14:16

  Jag ska också springa midnattsloppet så nu måste vi träna ihop! =) Kanske blir det marathon om jag inte får tillbaka vettet. haha

 3. Träningsglädje 6 juni, 2010at15:34

  jag är också lite sugen… men, kanske blir det ett lopp utomlands istället. jag dör av tristess på djurgården. haha.

 4. Användarens profilbild jessica 6 juni, 2010at15:37

  .. så ledsen att jag inte hann förbi er.. .men logistiken gick inte ihop. Men du, varför bara springa ett… vi kanske ska springa två du och jag 2011?

 5. Fummelfot 6 juni, 2010at16:44

  Jag ska också springa Midnattsloppet, fast i Göteborg! Har gjort det två gånger innan, det är verkligen ett jätteroligt lopp! :)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *