Ömmar

Efterdyningarna av lördagens sju miljoner burpees känns i kroppen. Jag hade planerat att få in löpning både igår och idag – men har fått hålla mig till mina klasser eftersom hela kroppen ömmar. Hur som ska jag få in intervaller denna veckan och funderar på om Saras norska superintervaller kanske inte är så himla dumt.

Jag har börjat sy ihop mina klasser till Workout Åre och jag längtar efter att spendera några dagar i underbara Åre. Cykelklassen kommer förhoppningsvis (om allt funkar) bli något utöver det vanliga. Håll tummarna.

Bild tagen av Åsa.

4 Comments

 1. Hanne 8 maj, 2012at06:47

  Tack för en grym cykelklass igår Jessica! Helt klart bästa sättet att inleda veckan med energi och pepp. Jag kör gärna ett pass med långa intervaller igen.

  Jag har insett att varje CrossFit-pass ger garanterad träningsvärk, energiboost och glädje. Idag, en vecka efter att sambon lurade ut mig på ett CF-pass utomhus, har äntligen träningsvärken släppt. Time to go again? haha

 2. Åsa 8 maj, 2012at08:47

  Håller alla tummar och vill bara säga att jag har svårt att börja min dag utan att läsa din blogg först, dina mantran och vackra bilder ger mig alltid ny energi!! / kärlek och hopas du får en ljuvlig tisdag!!
  Åsa

 3. SuperSHEro 8 maj, 2012at10:30

  Sju miljoner burpees kan ju knäcka även den bäste! :)

 4. Annie 9 maj, 2012at08:53

  Klart det kommer bli!! Och jag kommer försöka kriga till mig en cykel och annars lär du se mig stå o hoppa bredvid längst bak :D

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *