Det är September. Den där krispiga höstluften är inte här än, utan sommarvärmen liksom dröjer sig kvar. Sensommarljuset strilar genom barren på tallarna ute på vår tomt. I växthuset mognar fortfarande tomater och chiliplantorna fortsätter att bokstavligen kasta ifrån sig frukter. I ugnen ligger en plåt på låg värme och torkar ett gäng. Det sticks lite i näsan av den söta men starka doften från chilifrukterna.

Av många anledningar har uppdateringarna varit mindre frekventa här i förmån för att reparera och laga saker som gått sönder. Det är i nöden vänner prövas, har alla alltid sagt och jag har en tillit till att de jag håller närmast delar samma värderingar och alltid “got your back”. Ett bra tag nu har jag sörjt att en vänskap jag trodde var så mycket mer, visade sig att inte vara det. Jag trodde aldrig att den sorgen skulle göra att jag backade från mitt eget hem ute i den digitala världen. Men det blev så. Jag har varit ledsen. I själen. Och energin och orken har inte funnits där. 

Men det finns också massa fina saker att linda hjärtat med och det har visat sig att vänner som verkligen finns där i alla lägen, är starkare än någonsin. Jag uppskattar er så himla mycket. 

Så jag är här. Igen. Bloggen och min portal för min digitala närvaro har såklart fått ett ansiktslyft. Det är höst, även om det inte riktigt känns så än, och med hösten ligger det alltid en känsla av nystart, omstart och fortsättning. Jag föredrar det sista – för allt sammantaget som varit livet hitintills har format oss alla. Men det kändes som det var dag att fräscha upp utseendet. Du hittar det mesta genom startsidan och det finns inlägg som är fastnålade ibland, de har en ram som är streckad runt sig. 

Jag har också kört igång min cykelklass på torsdagar  17:45 på SATS Zenit (tills Hötorgets cykelsal är renoverad).  Vill du komma som gäst, skicka ett mail till mig eller ge mig en kommentar här så löser vi det. 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center